Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ø Modalitate de contact (Y!m / Skype): nechita.razvan_95 

ø Produs(e) scoase la vânzare: cont steam 49game,  level 19, ban trade  http://steamcommunity.com/id/merlin11380/

ø Poze produs(e):

fasf.png

ø Metodă de plată:PayPal/ 20-25euro

ø Alte specificaţii: Contul are ban pe trade, am si cateva iteme in inventar http://steamcommunity.com/id/merlin11380/inventory/  

CS GO, Rank CS GO=Master Guardian 2

Edited by RAZVAN95
Posted

Salutare, te-as ruga sa postezi un pret, de asemenea, ai piata blocata odata cu trade-ul ? (Am observat ca ai multe chei si as dori sa stiu daca poti achizitiona cutii).

Ti l-as lua eu dar esti oarecum nou si m-am cam saturat de tepe de pe CSBD :@

Reclama orice "teapa" primita pe comunitatea noastra printr-un nou topc la aceasta sectiune, respectand modelul, am sesizat ca ai facut foarte multe posturi in care spui cate "tepe" ai luat, insa nu ai reclamat niciuna.

for sell ?

Yes, the account is for sale, but it has the trading option banned. Discuss in private with RAZVAN95 if you want to find more informations about the product.

Nota*: Daca aveti nevoie de intermediar, va astept cu un mesaj privat.

Succes cu tranzactia, te astept cu un raspuns la prima intrebare.

Posted (edited)

- Foloseste functia "BUMP" altfel voi fi nevoit sa iti inchid topic-ul.

Multumesc

Domnu moderator JoKeR-™, incearca sa faci posturi in alta parte, eu dau bump mereu

Untitled.png

Edited by RAZVAN95
Posted

Domnu moderator JoKeR-™, incearca sa faci posturi in alta parte, eu dau bump mereu

Untitled.png

El a vrut doar sa te atentioneze , decat sa iei warn si dupa sa nu stii de ce.

In legatura cu piata blocata asta inseamna ca nu poti cumpara nimic dupa site ( arme cs:go , etc. ) ?

Posted

El a vrut doar sa te atentioneze , decat sa iei warn si dupa sa nu stii de ce.

In legatura cu piata blocata asta inseamna ca nu poti cumpara nimic dupa site ( arme cs:go , etc. ) ?

• DE PE DATA 26 June 2014 TOT DAU BUMP, SI EL ACU SE TREZESTE SA-MI ZICA SA DAU BUMP :))
  • DA, nu poti cumpara/vinde nimic de pe market, dar jocuri poti sa cumperi din store, dar platesti cu cardul. Daca reusesti sa-i scoti alertul, este meritul tau, bv
Posted (edited)

- Foloseste functia "BUMP" altfel voi fi nevoit sa iti inchid topic-ul.

Multumesc

Edited by JoKeR-™
Acest topic este inactiv de multa vreme! / Pentru a il re-deschide trimite-mi un P.M!
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.