Bogdan A Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 (edited) Joc: Counter-Strike 1.6 Nume dorit (in cazul in care serverul va ramane in comunitatea noastra): BestZM.CsBlackDevil.Com Numar de sloturi: 32 Mod de joc: Zombie outstading Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype): stefan_raducioiu@yahoo.com Caut: Caut încă 2-3-4 deţinători şi 3-4 owneri + admini pentru server deţinători donaţie obligatorie , ownerii la fel , adminii pe activitate.Model cerere deţinător : Nick : Nume Real : Ce sumă poţi dona ? : În ce reţea poţi dona ? (de perferat Vodafone - Cosmote - Orange) : Y!M : Vârstă : Te poţi ocupa de server ? nu îl vei lăsa baltă ? : Eşti pregătit să faci ceva serios ? : Model cerere owner : Nick : Nume Real : Y!M : Vârstă : Ce sumă poţi dona ? : Eşti pregătit să faci ceva serios ? : Model cerere admin : Nick : Nume Real : Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : Cât timp vei sta online pe server ? : În ce interval de ore poţi admina pe server ? : Câţi ani ai ? : Primele 4 cifre din cnp : De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : Experienţă CS : Experienţă AMXX : Preţuri : Deţinător - 7 euro OwneR - 5 euro Admini - 2 euro (doar dacă poţi) Ofer : Deţinător : Acces ftp + Manager CS 1.6 OwneR : Acces user.ini + Manager CS 1.6 Admini : Ofer grade de la Moderator în sus pentru cei care donează. Gradele vor fi aşa [ nu sunt sigur dacă vor fii astea , după ce deschidem server-ul poate facem altele ] : Fondator Owner Co-Owner Manager Administrator Super-Moderator Moderator-Global Moderator Helper V.I.P Slot Premium Dacă nu doriţi să faceţi ceva professional şi nu vreţi să donaţi vă rog să nu faceţi cerere de owner /deţinător ! Nu accept motive nu am banii acum sau dau mai târziu. Mulţumesc de înţelegere ! Edited June 26, 2014 by KENZO! Actualizare titlu. 2
ZeTh Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) M'ar interesa sa am si un server de zombie.Vreau sa stiu asa:1.Cat costa plata totala la sv?2.Ai platforma boost/dropuri ceva?3.De la ce firma o sa fie hostat? Edited June 22, 2014 by Mr.Love warn +2 post hunt
Kaine.. Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 1.Cat costa plata totala la sv?2.Ai platforma boost/dropuri ceva?3.De la ce firma o sa fie hostat? 1. 23 Euro / Month 2. nu are ) (eu am) 3. Krond Solutions (Partener CSBD)
ZeTh Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) 1.Cat costa plata totala la sv? 2.Ai platforma boost/dropuri ceva? 3.De la ce firma o sa fie hostat? 1. 23 Euro / Month 2. nu are ) (eu am) 3. Krond Solutions (Partener CSBD) ma bag... Ramanem noi 3.. Zic ca o sa fie ok. 8euro de fiecare? Va pot platii pe 1iulie Edited June 22, 2014 by Mr.Love warn +2 post hunt
Kaine.. Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Ma cauti pe mess / skype eu Duminica viitoare am 1 milion pentru host restul va astept 1
ZeTh Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) Ma cauti pe mess / skype eu Duminica viitoare am 1 milion pentru host restul va astept E foarte bine. Pana atunci scap si eu de examene. Conteaza ce retea este 8e? Edited June 22, 2014 by Mr.Love warn +2 post hunt
Bogdan A Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 baieti eu deskid nu zet cn doreste mai multe informatii sa ma contacteze la stefan_raducioiu@yahoo.com si zet ai war daca te mai bagi aiurea 1
ZeTh Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) Sa inteleg ca nu vrei sa deschizi sv cu mine? Edited June 22, 2014 by Mr.Love warn +2 post hunt
KENZO. Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Dezorganizare totala + neseriozitate + lipsa de interes. Tratati cu seriozitate aceasta sectiune! Topic Closed.
Recommended Posts