(c) Kamikazè Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 (edited) Joc: Counter-Strike 1.6 Nume dorit (in cazul in care serverul va ramane in comunitatea noastra): DarkNight.CsBlackDevil.Com Numar de sloturi: 32 Mod de joc: Zombie DarkNight Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype): cs.kido20 [ si cred ca ii dau si lu sukaru de revan detinator ) ] Caut: Caut încă 2-3-4 deţinători şi 3-4 owneri + admini pentru server deţinători donaţie obligatorie , ownerii la fel , adminii pe activitate.Model cerere deţinător : Nick : Nume Real : Ce sumă poţi dona ? : În ce reţea poţi dona ? (de perferat Vodafone - Cosmote - Orange) : Y!M : Vârstă : Te poţi ocupa de server ? nu îl vei lăsa baltă ? : Eşti pregătit să faci ceva serios ? : Model cerere owner : Nick : Nume Real : Y!M : Vârstă : Ce sumă poţi dona ? : Eşti pregătit să faci ceva serios ? : Model cerere admin : Nick : Nume Real : Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : Cât timp vei sta online pe server ? : În ce interval de ore poţi admina pe server ? : Câţi ani ai ? : Primele 4 cifre din cnp : De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : Experienţă CS : Experienţă AMXX : Preţuri : Deţinător - 7 euro OwneR - 5 euro Admini - 2 euro (doar dacă poţi) Ofer : Deţinător : Acces ftp + Manager CS 1.6 OwneR : Acces user.ini + Manager CS 1.6 Admini : Ofer grade de la Moderator în sus pentru cei care donează. Gradele vor fi aşa [ nu sunt sigur dacă vor fii astea , după ce deschidem server-ul poate facem altele ] : Deţinător OwneR Co-OwneR Veteran V.I.P Mareşal Super-Moderator Moderator Helper Admini în probe Slot Dacă nu doriţi să faceţi ceva professional şi nu vreţi să donaţi vă rog să nu faceţi cerere de owner deţinător ! Nu accept motive nu am banii acum sau dau mai târziu. Mulţumesc de înţelegere ! Vreau să menţionez că am addons unic şi frumos : ZOMBIE DARKNIGHT. Mă puteţi găsii la id cs.kido20 mess / valentyn_bossss18 skype / steam alphaq14 / nancatalinsteam. Edited June 14, 2014 by Nex. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeTh Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Nick : zeth Nume Real :paul Ce sumă poţi dona ? : 5-10e În ce reţea poţi dona ? (de perferat Vodafone - Cosmote - Orange) : in care ai nevoie Y!M : zeth.staff Vârstă :15 Te poţi ocupa de server ? nu îl vei lăsa baltă ? :yea Eşti pregătit să faci ceva serios ? : da.. Cum am facut cu gold P.S. Dupa examene te ajut. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
(c) Kamikazè Posted June 14, 2014 Author Share Posted June 14, 2014 Nick : zeth Nume Real :paul Ce sumă poţi dona ? : 5-10e În ce reţea poţi dona ? (de perferat Vodafone - Cosmote - Orange) : in care ai nevoie Y!M : zeth.staff Vârstă :15 Te poţi ocupa de server ? nu îl vei lăsa baltă ? :yea Eşti pregătit să faci ceva serios ? : da.. Cum am facut cu gold P.S. Dupa examene te ajut. Acceptat , up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SqueeandspleeN Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Nick :Freeway.Nume Real :AurasPoţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : DaCât timp vei sta online pe server ? :Toata ziuaÎn ce interval de ore poţi admina pe server ? :Toata ziuaCâţi ani ai ? :18Primele 4 cifre din cnp :1960De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? :Pentru ca ma pricepExperienţă CS :6 aniExperienţă AMXX :4 ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
(c) Kamikazè Posted June 14, 2014 Author Share Posted June 14, 2014 (edited) Nick :Freeway. Nume Real :Auras Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : Da Cât timp vei sta online pe server ? :Toata ziua În ce interval de ore poţi admina pe server ? :Toata ziua Câţi ani ai ? :18 Primele 4 cifre din cnp :1960 De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? :Pentru ca ma pricep Experienţă CS :6 ani Experienţă AMXX :4 ani Acceptat , ma puteti gasii la id cs.kido20 mess / valentyn_bossss18 skype / steam alphaq14 / nancatalinsteam. Edited June 14, 2014 by Nex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3v0uTT™ Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Nick : d3v0uTT. Nume Real : Mihai. Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : Nu. Cât timp vei sta online pe server ? : Se termina scoala in cateva zile, deci voi sta ceva mai mult decat stau deobicei pe counter-strike. În ce interval de ore poţi admina pe server ? : Nu pot spune momentan. Câţi ani ai ? : 18 Primele 4 cifre din cnp : 1961 De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : Am destula experienta. Experienţă CS : Destula. Experienţă AMXX : Am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
(c) Kamikazè Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 Nick : d3v0uTT. Nume Real : Mihai. Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : Nu. Cât timp vei sta online pe server ? : Se termina scoala in cateva zile, deci voi sta ceva mai mult decat stau deobicei pe counter-strike. În ce interval de ore poţi admina pe server ? : Nu pot spune momentan. Câţi ani ai ? : 18 Primele 4 cifre din cnp : 1961 De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : Am destula experienta. Experienţă CS : Destula. Experienţă AMXX : Am. Acceptat , UPDATE , cautam admini si in special donatori pentru a deschide server-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoosS Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Nick : BosS Nume Real : khalfoun Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : Nu. Cât timp vei sta online pe server ? : Se termina scoala in cateva zile, deci voi sta ceva mai mult decat stau deobicei pe counter-strike. În ce interval de ore poţi admina pe server ? : Nu pot spune momentan. Câţi ani ai ? : 18 Primele 4 cifre din cnp : 1961 De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : Am destula experienta. Experienţă CS : Destula. Experienţă AMXX : Am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts