Doju Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Dragi utilizatori, Va informam ca in cele din urma am deschis serverul de sa:mp din comunitate , mai exact rpg.csblackdevil.com. Chiar daca nu am avut un start asa de bun va asteptam in numar cat mai mare pe serverul nostru. La prima intrare sunteti premiati cu nivel 3 si 100.000$ s dispuneti de mai multe joburi pentru a face bani. DNS-ul serverului nu functioneaza asa ca va ofer IP-ul: 94.177.106.163:7777 Sper ca un administrator sa rezolve problema cu dns-ul cat mai repede. Acestea fiind spuse , intra cine vrea , iese cine poate! 1
KENZO. Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Acum sunt online pe server, vreau sa vad cum e. P.S: Nu am habar cum sa ies din casa .. 1
Doju Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Acum sunt online pe server, vreau sa vad cum e. P.S: Nu am habar cum sa ies din casa .. Iesi pe usa si apoi prima la dreapt As fi recunoscator oricarei persoane care da un mass cu serverul. Momentan astept sa se propage dns-ul ca sa pot chema lume. 1
KENZO. Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Iesi pe usa si apoi prima la dreapt As fi recunoscator oricarei persoane care da un mass cu serverul. Momentan astept sa se propage dns-ul ca sa pot chema lume. Habar n-am nici unde pot lua permisu. Cand intri pe messenger, adauga-ma : kenzo.csbd@yahoo.com , sa vorbim! Sau intra pe teamspeak .
ReM Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 E un checkpoint cand intri pe server.. o sa fac un tutorial si o sa il postez la zona informatilor si ghidurilor 1
KENZO. Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Topic-ul ramane informativ. Pentru alte intrebari, aveti la dispozitie categoria speciala a server-ului: http://csblackdevil.com/forums/index.php?/forum/5113-rpg-samp/ O zi frumoasa! Topic Closed. 1
Recommended Posts