Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Prezentare Xpert™

Xpert™
 Share

Recommended Posts

¤ Nume în joc: Xpert .# 5
¤ Vârsta: Cincisprezece.
¤ Nume: Dragoș. 
¤ Oraș: Turnu-Măgurele.
¤ Județ: Teleorman.
¤ Țară: România, din păcate.
¤ Jocuri preferate: Eu nu mă joc.
¤ O scurtă descriere despre tine: Perfecționist. Încerc să fiu cât mai sociabil, să dau dovadă de cât mai multă relaxare în momentele cu dificultăți majore, întâmpinate, să-mi administrez corect stresul, controlez emoțiile, impulsurile... Sunt optimist, dar asta nu înseamnă că în viața mea lipsesc cu desăvârșire momentele de pesimism. Sunt sceptic, dar asta nu înseamnă că nu dau frâu liber imaginației să-mi creez chiar eu propriile teorii, ipoteze cu acord la paradoxurile lumii.
¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: Știam de mult de comunitate, dar nu pot spune același lucru și despre cunoașterea ei. Întâmplător, de curând, am ReCăutat CsBlackDevil. Nu aveam încă un cont valid. Mi-am creat unul, am socializat puțin, doar..trebuia să aflu și eu cum este de fapt. Da..Am rămas plăcut surprins.
¤ Server preferat (server doar din comunitate!): Cum am menționat și la câmpul numărul 7, eu nu mă joc. Doar ocazional îmi permit să mă distrez la câteva runde de Counter-Strike 1.6, cu prietenii, în rest... Dar dac-ar fi s-aleg, cred c-aș înclina spre Furien. Nu l-am încercat, dar eu am jucat în permanență, cu accent pe stilurile de furien, acest mod.
¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): Pas. Va veni vremea când voi publica și poze cu mine, dar pân-atunci...

În primul rând, puteai raporta. Ce faci tu aici se numește post-hunt. În al doilea rând, eu nu am văzut o regulă care atestă faptul că vechimea nu-mi permite să-mi deschid un thread pentru a mă prezenta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links