FreeLock Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 ¤ Nume în joc: FreeLock ¤ Vârsta: 16 ani ¤ Nume: Heredea Alin ¤ Oraș: Oradea ¤ Județ: Bihor ¤ Țară: Romania ¤ Jocuri preferate: Cs/ Metin . ¤ O scurtă descriere despre tine: Sunt o persoana pozitiva care merita sa fie ascultata ¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: Un prieten ( Tot Alin i'l cheama . ) ¤ Server preferat (server doar din comunitate!): Pai inca nu am incercat dar cred ca va fii unul de deathrun ¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): Sunt si designer
Cristea România Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Welcome daca esti Designer te asteptam cu niste creati
FreeLock Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Bine v-am gasit voi face noi creatii Dar nu gasesc sectiunea cu cereri :3:
kEzaNNN Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Salut FreeLock,văd ca ne întâlnim dinou. Sper să-ti placă pe la noi.
Yo.NuTz Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Bine v-am gasit voi face noi creatii Dar nu gasesc sectiunea cu cereri :3: Poftim AICI poti gasi sectiunea cu cereri.
Godlike Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Acest topic a fost închis diferite motive! Motiv: T/C Dacă nu sunteţi de acord cu această acţiune, vă rugăm să raportaţi acest post şi un moderator sau administrator va reconsidera.
Recommended Posts