ClaSSiKaL Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Salut doresc sa deschid un serv csgo cit vine pretul daca il eau sa il pun la officiale ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Salut, serverul de CS:GO are acelasi pret ca si cel de CS 1.6, anume 100 RON / 23 € pe luna. Mai multe detalii gasesti aici. Daca doresti sa achizitionezi un astfel de server, contacteaza-i pe Sethhh., respectiv Mr.Love Link to comment Share on other sites More sharing options...
enkariada Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Salut doresc sa deschid un serv csgo cit vine pretul daca il eau sa il pun la officiale ? Te bate romana rau nu? Nu aici se posteaza pentru asa ceva ! Se posteaza la Discutii Libere de la Social ! Si ca sa te destup... ca sa le pui la officiale costa 23 euro de la krond ! P.S: Cel mai bun host daca vrei sa iei din alta parte nu vei avea succes prea mare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClaSSiKaL Posted May 28, 2014 Author Share Posted May 28, 2014 Te bate romana rau nu? Pai ca nus din romania si am tastiera in italiana si gresesc putin dati T/C Pe luna viitoare deschidem [RO] CSGO.CSBLACKDEVIL.COM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enkariada Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Pai ca nus din romania si am tastiera in italiana si gresesc putin dati T/C Pe luna viitoare deschidem [RO] CSGO.CSBLACKDEVIL.COM Okey am crezut ca esti din Moldova asa cum este si la descrierea ta ! Te asteptam in comunitatea noastra cu noul tau server ! Succes ! Daca ai nevoie de plugin-uri si addons-uri ma gasesti la zona resurse la Plugins sau Addons si am sa te ajut cu placere ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIT Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Fenomen fii mai calm te rog,potoleste-ti agresivitatea...Daca omul a gresit careva cuvinte asta nu iti permite tie sa-i vorbesti in acel mod.Ai grija de tine si nu fii atit de impulsiv.Si daca e din Moldova,asta ar presupune ceva rau ? Ps:Speram ca totusi scopul tau de a deschide un server de CS:GO sa fie realizat intr-un final.Ceea ce tine de plata hotului,a fost mentionat mai sus dar daca totusi ai ceva neclaritati te rog sa iai legatura cu Sethhh. Topic Closed. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts