ClaSSiKaL Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Salut doresc sa deschid un serv csgo cit vine pretul daca il eau sa il pun la officiale ?
RevoluTioN. Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Salut, serverul de CS:GO are acelasi pret ca si cel de CS 1.6, anume 100 RON / 23 € pe luna. Mai multe detalii gasesti aici. Daca doresti sa achizitionezi un astfel de server, contacteaza-i pe Sethhh., respectiv Mr.Love
enkariada Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Salut doresc sa deschid un serv csgo cit vine pretul daca il eau sa il pun la officiale ? Te bate romana rau nu? Nu aici se posteaza pentru asa ceva ! Se posteaza la Discutii Libere de la Social ! Si ca sa te destup... ca sa le pui la officiale costa 23 euro de la krond ! P.S: Cel mai bun host daca vrei sa iei din alta parte nu vei avea succes prea mare !
ClaSSiKaL Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Te bate romana rau nu? Pai ca nus din romania si am tastiera in italiana si gresesc putin dati T/C Pe luna viitoare deschidem [RO] CSGO.CSBLACKDEVIL.COM 1
enkariada Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Pai ca nus din romania si am tastiera in italiana si gresesc putin dati T/C Pe luna viitoare deschidem [RO] CSGO.CSBLACKDEVIL.COM Okey am crezut ca esti din Moldova asa cum este si la descrierea ta ! Te asteptam in comunitatea noastra cu noul tau server ! Succes ! Daca ai nevoie de plugin-uri si addons-uri ma gasesti la zona resurse la Plugins sau Addons si am sa te ajut cu placere !
KIT Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Fenomen fii mai calm te rog,potoleste-ti agresivitatea...Daca omul a gresit careva cuvinte asta nu iti permite tie sa-i vorbesti in acel mod.Ai grija de tine si nu fii atit de impulsiv.Si daca e din Moldova,asta ar presupune ceva rau ? Ps:Speram ca totusi scopul tau de a deschide un server de CS:GO sa fie realizat intr-un final.Ceea ce tine de plata hotului,a fost mentionat mai sus dar daca totusi ai ceva neclaritati te rog sa iai legatura cu Sethhh. Topic Closed. 5
Recommended Posts