Dennys Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Bună tuturor. Joc de câteva zile pe serverul 89.44.246.95:27015 ăsta, şi de multe ori am observat când adminii jucau cu cheaturi. Azi însă, am întrebat: "Toţi adminii la voi au cheaturi? " . Şi ce credeţi? )) Am luat ban permanent =) Bravo, bravo!!! Ce pot face? Cui mă pot adresa pentru un ajutor, şi cine ar putea lua măsuri cu ăşti admini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENZO. Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Deschide o reclamatie aici! Sectiunea aceasta este dedicata pentru intrebari legate de forum! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Salut ! Serverul de care vorbesti este Romania.CsBlackDevil.Com. -in cazul in care ai vreo problema la adresa unui admin de pe acest server, te invit sa ii faci o reclamatie -in cazul in care doresti sa primesti unban, te invit sa faci o cerere pentru unban Dupa cum a spus si colegul meu, KENZO!, aceasta sectiune este dedicata strict intrebarilor referitoare la forum. Sper ca te-am lamurit, o zi placuta ! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts