ella. # Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Mă scuzaţi dacă este deja un topic pe această temă, eu nu l-am găsit. :') Voi credeţi în Dumnezeu? Dacă da, de ce? Dacă nu.. din nou, de ce? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ҳ̸ҳ Ⓣ Ⓗ Ⓔ Ⓚ Ⓘ Ⓝ Ⓖ ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 (edited) ))))))))) ella scuzama ca ma bag mancatias botu tau )) Daca nu exista asa zisu marele ,si prea puternicu TATA ''daca nu exista uh crezi ca mai erai acum in viata? sau...mai exista planeta asta...''planetele'' ceru'' ploia etc? natura animalele ? a ?...am impresia sau esti ''Gen'' pocaita? sincer/.fara suparare dar ai pus o intrebare ....cum sati spun STUPIDAA!!!!! KISS!. Edited May 23, 2014 by Respawn # LoTz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENZO. Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Aceasta discutie zic eu ca nu-si are locu! De ce? Printre noi se afla si copii care se lasa influentati usor de unele persoane / pareri. Topic Closed. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts