KENZO. Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Ce vicii aveti? Cum te influenteaza? Cati bani consumi pentru acest/e vicii? Ai renuntat la el/ele? Care a fost rezultatu? Daca ai reusit sa renunti, ce concluzie ai tras? *Evitati sa criticati alte persoane, fiecare user are dreptul sa raspunda la intrebari! *Nu veniti cu reply la alte posturi, daca nu raspundeti la intrebari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
คησηιмσυs Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Ce vicii aveti? : Fumatul Cum te influenteaza? : Negativ Cati bani consumi pentru acest/e vicii? : multi Ai renuntat la el/ele? : Inca nu Care a fost rezultatu? : .... Daca ai reusit sa renunti, ce concluzie ai tras? : ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Playfast Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Ce vicii aveti? - alcool Cum te influenteaza? - intr.un mod placut Cati bani consumi pentru acest/e vicii? - multi Ai renuntat la el/ele? - am incercat , am reusit . Care a fost rezultatu? - placut Daca ai reusit sa renunti, ce concluzie ai tras? - ca mi sa urcat mintea la cap Sper ca sa inteles ce am vrut sa zic prin postul acesta . O zi buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuDx2 - THE BOSS . Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Ce vicii aveti?: FUMATUL Cum te influenteaza?: Foarte gresit, din punctul meu de vedere, dar mi-am dat prea greu seama . Cati bani consumi pentru acest/e vicii?: 13.50 Pachetul, mi se pare o iroside, mai bine imi cumpar niste dulciuri / o bere rece / un suculet . Ai renuntat la el/ele?: Incerc sa renunt, dar nu pot dintr-o data, le tot raresc , una la vreo 4 zile, pana la o luna, dupaceea ma las de tot . Care a fost rezultatu?: Va urma rezultatul, sper sa fie cu succes. Daca ai reusit sa renunti, ce concluzie ai tras?: Ca nu sunt bune de loc, te infuenteaza gresit + ca sunt foarte scumpe, spun eu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awaken. Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Ce vicii aveti?: Calculatorul Cum te influenteaza? : Negativ/Pozitiv Cati bani consumi pentru acest/e vicii? : Nu le duc numarul Ai renuntat la el/ele? : Nu si nici nu am de gind Care a fost rezultatu? : Rezultatul va urma Daca ai reusit sa renunti, ce concluzie ai tras? : As putea limita timpul in care sa stau la el ,nu sa renunt total la PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts