KENZO. Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Ce vicii aveti? Cum te influenteaza? Cati bani consumi pentru acest/e vicii? Ai renuntat la el/ele? Care a fost rezultatu? Daca ai reusit sa renunti, ce concluzie ai tras? *Evitati sa criticati alte persoane, fiecare user are dreptul sa raspunda la intrebari! *Nu veniti cu reply la alte posturi, daca nu raspundeti la intrebari!
คησηιмσυs Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Ce vicii aveti? : Fumatul Cum te influenteaza? : Negativ Cati bani consumi pentru acest/e vicii? : multi Ai renuntat la el/ele? : Inca nu Care a fost rezultatu? : .... Daca ai reusit sa renunti, ce concluzie ai tras? : ...
Playfast Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Ce vicii aveti? - alcool Cum te influenteaza? - intr.un mod placut Cati bani consumi pentru acest/e vicii? - multi Ai renuntat la el/ele? - am incercat , am reusit . Care a fost rezultatu? - placut Daca ai reusit sa renunti, ce concluzie ai tras? - ca mi sa urcat mintea la cap Sper ca sa inteles ce am vrut sa zic prin postul acesta . O zi buna
ManuDx2 - THE BOSS . Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Ce vicii aveti?: FUMATUL Cum te influenteaza?: Foarte gresit, din punctul meu de vedere, dar mi-am dat prea greu seama . Cati bani consumi pentru acest/e vicii?: 13.50 Pachetul, mi se pare o iroside, mai bine imi cumpar niste dulciuri / o bere rece / un suculet . Ai renuntat la el/ele?: Incerc sa renunt, dar nu pot dintr-o data, le tot raresc , una la vreo 4 zile, pana la o luna, dupaceea ma las de tot . Care a fost rezultatu?: Va urma rezultatul, sper sa fie cu succes. Daca ai reusit sa renunti, ce concluzie ai tras?: Ca nu sunt bune de loc, te infuenteaza gresit + ca sunt foarte scumpe, spun eu .
Awaken. Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Ce vicii aveti?: Calculatorul Cum te influenteaza? : Negativ/Pozitiv Cati bani consumi pentru acest/e vicii? : Nu le duc numarul Ai renuntat la el/ele? : Nu si nici nu am de gind Care a fost rezultatu? : Rezultatul va urma Daca ai reusit sa renunti, ce concluzie ai tras? : As putea limita timpul in care sa stau la el ,nu sa renunt total la PC
Recommended Posts