CUCUBAU Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Am vazut jucatori de cs care au un lag mare...Si m-am gandit ca prin pasii pe care ii voi zice sa ii ajute cu ceva 1. Setari din Windows press ok Start - run - si scriem gpedit.msc Sub "Computer configuration" Dam dublu click pe "Administrative templates" Dam dublu click pe "Network" Selectam"QoS Packet Scheduler" in partea din stanga In dreapta dublu click pe"limit reservable bandwidth" Bifam optiunea "enabled" Unde scrie "Bandwidth limit %" Schimbam in 0-- Click apply, OK, iesim din gpedit.msc Restart la calc, si cam atat. 2.Setari din Task Manager -deschidem cs si il micsoram in bara -start ->run si scriem taskmgr.exe si dam enter - in ferestara deschisa dam click pe Processes, click dreapta pe hl.exe ->set priority-> High sau Abovenormal (Real TIme e doar pentru cei cu Dual Core si oricum nu e prea recomandata) 3. Setari din Joc - Deschidem Consola cs prin tasta ` (cea de sub ESC) - scriem urmatoarele valori (dupa fiecare linie apasati enter) rate 25000 cl_updaterate 50 cl_cmdrate 50 fps_max 100 fps_modem 100 net_graph 3 (ulterior putem dezactiva aceasta ultima optiune prin a scrie net_graph 0) Intram pe un server cat de cat po[CENSORED]t si ne uitam la graficul care apare in dreapta jos. Ideea este de a reduce valorile Loss si Choke la 0 LOSS - influentat de cl_updaterate CHOKE - influentat de cl_cmdrate 4.-Intrati la Start -> Run si scrieti regedit. Apoi va duceti la HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM -> CurrentControlSet -> Control -> Session Manager -> Memory Management -> PrefetchParameters . Apoi intrati la EnablePrefetcher si setati valoarea 3. 5.- Intrati la Start -> Run si scrieti regedit. Apoi va duceti la HKEY_LOCAL_MACHINE -> SYSTEM -> CurrentControlSet -> Control -> PriorityControl . In partea dreapta dati New-> DWORD Value. Scrieti IRQ8Priority in chenar . Apoi dati Modify si puneti valoarea "1". 6.-Folositi programul "TCP Optimizer" pentru optimizarea internetul. E un program foarte bun din cate am inteles. ATENTIE :Nu este obligatoriu sa urmati toti pasii, faceti doar cei de care credeti ca aveti nevoie...
Recommended Posts