maNdrunK' Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Pentru ca instalez şi dezinstalez des programe în calculator, sunt nevoit să o fac cu alt program decât cel oferit în Windows, pentru a nu lăsa rămăşiţe în urma fiecărui program instalat.Am scris pâna acum de două programe excelente pentru dezinstalat, dar nu m-am oprit în a folosi si altele de genul, iar GeekUninstaller, aplicaţia de dezinstalat de care am dat acum ceva timp, le-a luat uşor locul la celelalte pentru faptul că e rapid atunci când dezinstalezi cu el, are o interfaţă light, care se încarcă aproape instant şi ăsta e unul din chestiile care-mi plac la aplicaţii, şi curăţa chiar bine.Opţiuni nu are prea multe dar are ce ne interesează, şi anume să dezinstalăm un program forţat sau normal, să cautăm pe google direct din interfaţa după un program selectat sau să ştergem urma programelor dezinstalate.Pentru a dezinstala un program e foarte simplu, dăm dublu-click pe el iar apoi o să ne apară dezinstalatorul acestuia.Pe final face o scanare după rămaşiţele programului iar cu un simplu click am scăpat de ele.GeekUninstaller rulează pe Windows 7/8/XP/Vista pe 32 şi 64 de biţi.Download GeekUninstaller
Recommended Posts