Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Intrebare

Kaine..
 Share

Recommended Posts

Tu ai zis ca tii pana akuma 100 de servere dar pe toate le-ai lasat cu 10 playeri maxim . Nu te supara dar numai hura e de tine. Cumpara odata si u un server si baga ceva banuti in el ca sa ne demonstrezi si noua ca e ceva de tine nu numai sa te dai mare si tare pe munca si banii altora. Ia u dusty si investe 100-200 de euro in el si daca vei face asta o sa ai toata aprecierea mea de azi inainte dar nu prea cred asta . Cand aveam hellu eu ai zis ca ajuti financiar ai ajutat cu 0 lei probabil ca pe tine tte atrage sa ai manager pe forum :))

Scz de off dar nu m-am putut abtine ..

• I love it 1

Ahahhha am fost pe dusty si investeam;) dar mam certat cu akn si pe hell dupa ce imi remove mai vrei si bani=)) dute ma... o sa iau eu acum dusty si in 2 saptamani e in top 100  ;) sa te oftici tu.

Eu sa ma oftic:)) n-am de ce pretene sper ca seth til va da dar sa-i dai banii inainte la host ca nu esti de incredere iar in legatura cu hell ai primit remove pt ca banai playerii fara dovada ca erai u mare owner pt mine esti si vei fii mereu 0 barat:)) din cate am inteles dusty era tinut de akn u  poate investeai 10 e pe luna ia u dusty akuma si sal vad ca sta in 25 playeri si nu mai am ce zice dar vorbe mah nu fapte .........pana akum doar vorbele sunt de tine

• I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links