GoldenTiger Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Salut,am si eu cateva nelamuriri..si as dori daca se poate sa mi se explice si mie care si cum sta treaba(sunt mai greu de cap deci nu sariti pe mine ) 1. Care e smecheria cu punctele de reputatie?Mai exact care sunt gradele (Nr. puncte si acel nume care vine odata cu el) 2. Cum se poate aplica pentru grad forum (moderator..journalist si alte "tampenii" ) Am cautat toata noaptea informatii despre "prostiile" astea doua..dar nu am gasit nimic.
LuMiX Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Cu punctele de reputatie , treaba sta asa : -Neutral de la 0 pana la 250. -Good de la 250 pana la 500. -Veritable de la 500 pana la 1500. -Excellent fiind ultima cu 1500 de puncte. Iar in legatura cu gradele , pentru tine sunt niste tampenii? si ambele la un loc sunt niste prostii? pentru ca asa am inteles. Moderatori , Journalisti , Designeri (cei cu accese pe o anumita categorie) : ce-i grupul Administrators vor selecta membri activi pentru a detine unul din acele grade. 4
Recommended Posts