Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Picturile Iadului,un artist a desenat ceea ce a văzut în iad.

GoldenTiger
 Share

Recommended Posts

Astea sunt doar viziunile pictorului respectiv, nimeni nu s-a întors de acolo pentru a ne face o descriere. În principiu cu toţii ştim că nu este un loc prea bun, şi nu trebuie să ne facem griji, atâta timp cât avem credinţă în Dumnezeu. Dar să nu uităm că, Dumnezeu nu trece cu vederea păcatul nostru, spunând: "Fiule, eşti iertat!" El vede păcatul nostru, însă cu toate acestea este gata să ne dea iertarea Sa deoarece Iisus a luat păcatul nostru în întregime asupra Sa şi a plătit pentru el prin moartea Lui pe cruce.

De ce să ne gândim la rău când ne putem gândi la multe lucruri ce definesc bunătatea.  ^_^

• I love it 3

Eu din acel video am inteles ca orice am face este un pacat ceea ce mi se pare o prostie sper sa nu fie adevarat ce este acolo ca deja am inceput sa ma sperii din ce am avzut,si cat de mare ar fi credinta in Dumnezeu omul nu poate fi fara pacate toata lumea calca stramb dar daca stim cum sa ne rasplatim greseala poate Dumnezeu ne va ierta dar ceea ce este in acel video este o exagerare foarte mare,parerea mea.

• I love it 2

Acuma nu e vb ca faceti fapte bune ca ati vazut acel video...faptele bune se fac din inima nicidecum cu forta sau din obligatie...dumnezeu vede tot ..si lumea in ziua de azi nu mai cred in dumnezeu..si acuma nu zic de voi spun in general..doar vedeti si voi cum sunt oameni plini de ura invidie si asa mai departe , dar dumnezeu vede tot si tot ne iarta...lumea in ziua de azi este foarte pacatoasa de aia si se intampla ceea ce se intampla..toate dezastrele astea naturale..ptr ca lumea sufoca planeta de pacate..si dumnezeu nu me iarta..asa ca faceti bine si sa aveti incredere in dumnezeu ca el ne ajuta la bine si la rau..va fi tot timpul cu noi si langa noi....pacea sa fie cu voi ..Amin

• I love it 2

D0ri,cand postam numai prostii,cand iti schimbi parerea....

Sincer...e cam greu...sunt multe alte dovezi...in care..tot la fel reiese(ca in video)..fiecare isi are povestea lui...deci...fiecare isi cara propria CRUCE....e greu...sa te gandesti la astfel de momente...dar din moment ce timpul meu este pe terminate...incep sa vad fel si fel de lucruri,mii de scuze celor pe care i'am deranjat prin acest mesaj !

Edited by GoldenTiger

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links