Andreea Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Ce părere aveţi despre filmul O Nouă Viaţă - Pariu cu Viaţa ? A început acum 3ani am plâns cu iei am râs cu ei am avut emoţii eu cei şi acum sa terminat e un mare păcat până şi actorilor le pare rău că se despart de persoanjele la care leau dat viaţă timp de 3ani, Cristina Ciobănaşu a postat pe contul ei de socializare o poză unde plânge cu textul ''Aseara i-am spus adio Ancai Anghel ! '' asta a scris ia pe contul ei de socializare, câteva mărturisiri de la actorii care au jucat 3ani la rând în cele mai iubite filme :“Cu tristete spun ca O noua viata se apropie de final. Personajele noastre incearca sa gaseasca echilibrul pe care si-l doresc. Pe langa asta, au loc schimbari benefice in vietile lor, evenimente importante. Sfarsitul telenovelei O noua viata va trezi emotii frumoase in fiecare din voi”, marturiseste Alina.“E emotionant ca la finalul celor 3 ani am constatat ca imi va fi extraordinar de mult dor de personajul meu si de cele interpretate de colegii mei, pentru ca am crescut si am invatat din greselile lor. Urmariti episodul ca sa va luati la revedere de la personajele pe care noi le-am indragit foarte tare”, spune Sore.“Raluca este foarte multumita ca si-a atins telul legat de proiectul LaLa Band si dincolo de implicarea profesionala este foarte fericita ca uman, toti componentii LaLa Band s-au format in niste tineri valorosi si de mare caracter. Va invit sa urmariti finalul telenovelei”, spune Adela Popescu.“Postul de director i s-a potrivit de minune lui Tudor Mi-a placut foarte mult faptul ca s-a mers pe aceeasi linie, comicul a fost prezent in jurul personajului interpretat de mine, secvente care mi-au placut la nebunie!”, spune Radu Valcan.“M-am atasat mult de Monica, a fost langa mine timp de 3 ani. Monica a trecut prin schimbari radicale... Din adolescenta rasfatata si rautacioasa, s-a transformat in mama tanara, speriata de ce va urma, dar responsabila in acelasi timp. Totusi a ramas o "doza de nebunie", care o face sa i-a decizii pripite. Isi doreste foarte mult sa-l creasca pe Sasha (baietelul ei), intr-o familie fericita, poate alaturi de Dima. E greu sa te desparti de echipa cu care ai lucrat 3 ani, zilnic, 12,13 ore pe zi, care pe parcurs a devenit ca o a doua familie... e greu sa te desparti de personajul tau alaturi de care ai trait toate emotiile posibile”, spune Alexia.“Dana a ramas personajul amuzant, fetita prostuta care aparea in situatii tensionate si ii facea pe toti din jur sa uite pentru o clipa de necazuri! A fost de la inceput un personaj plin de viata si asa a si terminat serialul! In ultimul episod ne regasiti nostalgici, atat pe noi ca actori, cat si pe personajele noastre. S-a plans mult in spatele camerelor, dar s-a plans cu zambetul pe buze! Am fost fericiti si impliniti ca am realizat acest proiect. Fiecare a fost anuntat in mod diferit ca a terminat filmarile pentru proiectul O noua viata. Este un sentiment foarte ciudat de tristete imbinat cu fericire!”, spune Ana.“Personajul meu a fost prezent pe internet prin intermediul skype-ului. A fost alaturi de colegii si prietenii lui, povestindu-le experientele prin care trece la Berklee. Pentru mine O noua viata a insemnat in primul rand o noua provocare. Cel mai greu a fost atunci cand am auzit ca am terminat filmarile. In orice caz, acea zi va ramane pentru totdeauna in inima si in sufletul meu”, spune Bubu.Oricum spiritul LALA va rămâne pentru totdeauna în noi, în fani.Actorii neau lăsat cu această poză de grup : Adio Pariu cu Viaţa - O Nouă Viaţă, adio Ioana, Andrei, Anca, Vlad, Cristi, Raphael, Jene, Levente, Traian, Filip, Silviu, Tănţica, Nae adio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENZO. Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Am urmarit doar LaLa Band ( foarte putin timp ), probabil ca era de succes din ce am vazut pe ochii unor copii, eu cum nu l-am urmarit "cap-coada" nu am inteles foarte multe despre el. Probabil ca v-om avea multe lacrimi aici, pe forum in urma inchiderii acestui "band". R.I.P Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuMiX Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Domle ce pot zice , eu cand nimeream pe canal si auzeam cum vb aia ma bufnea rasul , serios nush cum de va placut Un clip pentru toti fanii acestui serial . =)))) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts