aka.tuborg Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Buna ziua, Mai multi din clienti mei au primit ban pe server.. eu ma gandesc ca e pe clasa deoarece nu mai pot sa intre pe server nici unul din ei. Am incercat sa scot banul cu amx_unban ip, amx_unban nume.. nu a mers. Le-am scos din listip.cfg, din banned.cfg si la fel, nimic. Nu mai stiu ce sa fac.. daca are cineva vreo idee, sa-mi zica va rog frumos. Mersi. x_X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonidas Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 dai unban 0 sau sterge toate ipiuriule din banned cfg si dai restart server 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka.tuborg Posted April 12, 2014 Author Share Posted April 12, 2014 Cea cu unban 0 nu am incercat, din banned.cfg si din listip.cfg le-am sters dar nu am dat rr la server. Incerc ambele si revin cu edit. Mersi mult ! EDIT : MERGE !!! Mersi mult, Leonidas. Chiar asa simplu a fost ? ) Doamne. Is but rau :-j. Mersi mult, re. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts