IceCreamCandy Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Salut ! am venit cu o problema la care ma puteti ajuta Doresc sa pun o textura dintr-un folder pe un stock ,iau textura din folderul respectiv si o pun pe "masa de lucru" ,dar ea nu apare ,nu apare o eroare sau ceva doar ca nu se aplica testura ,m-am uitat la alte tutoriale si ei pot pune textura sau stockul uitati si o poza
Hercules- Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) File > Place Importer = Place Edited April 6, 2014 by Mobydick's
IceCreamCandy Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 (edited) Adica nu pot da grab and drop la o poza dintr-un folder in photoshop Edited April 6, 2014 by IceCreamCandy
IceCreamCandy Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Scuzati de double-post ,dar m-am documentat un pic de problema si am citit ca nu m-ar lasa sa fac grab and drop din cauza ca photoshop-ul ruleaza in administrator asa ca am incercat sa ii scot dar cand apas compatiibily imi apare asta ,daca stiti cum sa revolv asta va rog sa ma ajutati
Guest fantassy Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 (edited) Încearcă să tragi CS6 Normal şi nu Portable. În legătură cu eroarea , îţi spune că nu a găsit locaţia în care este executabilul. Ca să rezolvi problema trebuie să scrii tu manual unde este photoşhop-ul SAU poţi să faci alt shortcut din Program Files sau unde este instalat. Dar părerea mea ar fi să instalezi CS6 normal. Edited April 10, 2014 by fantassy
IceCreamCandy Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 Am reusit sa rezolv problema ,tot ce trebuia sa fac era sa intru in regedit si sa dezactivez UAC (user account control) Multumesc Mobydick's si fantassy Puteti da topic close
Guest fantassy Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 (edited) Cu plăcere. /locked Edited April 10, 2014 by fantassy
Recommended Posts