cicerone

Members

Reputație Comunitate

0 Neutral

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. cicerone

    Revenire la cerere

    In concluzie, daca nu apar in lista de Ban-uri insemna ca nu am ban, in realitate eu raman cu ban si Adminul in cauza Tedi impreuna cu sustinatorul Hofman - stau linistiti. Faptul este ca ma deranjeaza atitudinea, lipsa de coerenta si obraznicia. Motivez cele spuse prin relatarea urmatoarelor argumente: 1. Dupa 15 secunde de joc efectiv, la un scor de 6-0 sunt suspectat/observat/evaluat si Banat. 2. Daca tot stiti atat de bine ce si cum cu Cstrike atunci presupun ca ati facut si demo (bineinteles ca despre demo nu a pomenit nimeni nimic). 3. Problema Time la WG este a voastra problema la server, nicidecum alcumva. 4. Tedi nu incerca sa induci in eroare Audienta cu afirmatii infantile de genul "Left the game" - minti si asta nu te ajuta. 5. Joc cs de 20 de ani, am avut Admini ca voi, am avut servere si am Adminat pe servere, tratati lucrurile cu mai multa celeritate si nu incercati sa bagatelizati nici macar o cerere de unban. 6. Asa dupa cum este evident Cosmin poate vedea tot ceea ce s-a relatat, exista log la server si acolo scrie tot (ora, left the game, dialoguri, si cine mi-a dat ban si cum). Acum sincer sa fiu, cs joc destul de rar, dar nu pot accepta asemnea atitudine. Retineti ca nu am jignit pe nimeni si nici nu o voi face. Actionati in consecinta si "cazul" va fi solutionat asa cum este bine pentru server.
  2. Hai ca observ ca eu sunt vinovat pentru neregulile voastre in a Admina si in a configura Tmpul pe server. Intai in logo apare sigur si data/ora cat si conversatia avuta (scurtul dialog cu rezultat "Adminul are rabdare mpana downloadez eu wg). Maieste si cazul in care Adminul in cauza a abuzat de comanda si respectiv Admin, atunci cand a decis sa imi dea ban mie desi nu avea rezultatele testului. Pentru o discutie mai coerenta va invit la "voi" pe TS ... Astept si rezolvare si scuzele Adminului in cauza. Mercy ! PS. Sunt sigur ca Adminul in cauza va prezenta chiar si Demo compromitator. Astept rezolvari pertinente.
  3. Nick: cicerone IP: 92.114.38.242 SteamID: STEAM_0:0:213157224 Data/Ora: 30.06.2020 - 13.10 Adminul care te-a banat: Probabil Tedi Motiv: Motivul sugerat "Cheat Detected". Ca dovada eu am acel WG pe care el la cerut si nu a avut rabdare, sunt curios ce dovada va prezenta el. Dovada mea este : https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2024916 Astept rezolvarea.