Sari la conținut

 

Fiscu

Members

Reputație Comunitate

16 Iron IV

1 Urmăritor

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 2. apasat ( 2 mie tot nu imi merg. games si qcs ala tot spune ca am votat.. si daca fac pauza 2 zile)
 3. Vezi ca ai gresit serverul! :)
 4. Eu am steam, nu descarc orice rahat de pe net. Du`te cu Domnu, ostracizatule.
 5. Am vrut sa iti raspund.. dar vad ca nu are rost. Pe viitor incearca sa nu mai jignesti lumea. Inca nimeni nu te`a facut pe tine in vreun fel sau altul. Dumnezeu sa te vehgeze in pelerinajul tau pe alte server. NUmai bine! ;) P.S : NU STIU DE CE DUMNEZEU INCA mai comentezi, cand ai luat ban pe drept! Fii sigur ca nici pe alte servere nu o sa te lasa aia sa joci! Adios!
 6. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1839981 si asta ce mai e? :)))
 7. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1845647 https://www.wargods.ro/wcd/cfg.php?id=1845647 SI nu pui tu titlu [NEFONDAT] :)). Motiv: A spus ca cica daca i se face reclamatie pe forum pentru ceva nu i face nimeni nimica ca eu nu sunt fondator si pot sa fac cate reclamatii vreau ?? Nu asta e motivul de ban. Motiv: curata.cs. Deci ar trebui sa`l cureti, si dupa aceea sa iti dai cu parerea care admin nu`si face treaba. Plus.. te rog sa mai citesti o data regulamentul. ( ca si la faza cu slayu ai dat din cartile tale explicatii). Spor la curatenie!
 8. Vezi ca ai scris de pe contu gresit! 😉
 9. Abia astept sa te vad server! Si unban se cere dupa 24 de h. Si nu faceti toti copy/paste dupa un model. ( si asta facut aiurea). Mai ales pe tine te astept.. 😉
 10. Din pacate nu s-a salvat demo! (Am ceva probleme cu windowsu) Oricum. o sa mai stau pe tine. Si eu joc la sunet, dar nu dau asa prin pereti si cutii ca tine. Pacat, era un demo bun! Spor la joc!
 11. Salut. Am luat ban permanent pentru ca am folosit un limbaj vulgar dar in regulament specifica ca nu se primeste ban permanent pentru asta . Am fost provocat sa vorbesc asa iar cel cu care ma "certam"nu a luat nici macar gag .. apoi fiscu mi  a dat ban permanent . Nu cred ca e in masunara sa dea ban permanent pt injurii + ca nici macar nu i a atras atentia celuilalt player . Va rog faceti ceva in privinta asta . Multumesc .

   

   

   

  BAI nesimtitule!!! VOI IMI INJURATI FAMILIA?!?!?! si nu E BAN PERMANENT??!?!? PLus ca ati intrat si cu AIM!!

  LAsa ca va mai prind eu pe server!

  CUM MINTI MA IN HALU ASTA?!?!??! VA rupeam capu de stiam unde sunteti! NESIMTITILOR!!!!

 12. Fiscu

  [LEGENDS] UNBANNED!

  Hai serios!? Isi baga [CENSORED] in familia mea? Sa fac cancer? Si altele ce le`au zis? Pai daca ii stiu le rup capu, nu ban 120 de minute! Daca voi acceptati asa limbaj, treaba voastra. Eu nu accept! Eu cu asta am incheiat aceasta discutie, nu`mi pierd timpu pentru niste ghiolbani cu limbaj de satra. Mircea poate sa vada, el decide daca ramane sau nu cu ban. P.S: astia trebuie pusi in Black list.
 13. Fiscu

  [LEGENDS] UNBANNED!

  Ah, ai si uitat de ban-urile date prietenilor tai din LAN? p1nu ala si cu inca unu? Ati avut numai cuvinte frumoase pentru mine, nu am salvat nimic din ce ati scris pe acolo, pentru ca nu`mi murdaresc pcu cu din astia ca voi. Pe urma careva din voi a si intrat codat. Zuzulina era pe server, poate confirma. Mircea poate sa vada logul. O zi buna.


About Us

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world with a very high potential, where those who join us will become legends. The CsBlackDevil Community has over 60.000 members in continuous expansion, coming from different parts of the world. For this reason we consider ourselves, an international gaming community where members have the opportunity to know and interact with each other.

Licensed to: CsBlackDevil.Com Powered by Invision Community

Points Shop & Bank

Invest your points in Bank or spend them on Poins Shop.

Click

Zombie Plague Addons

Buy now Zombie Plague Addons and make your server popular.

Click

KROND SERVER HOSTING

Strong servers from CSBD - OVH - 12 euros

Click
×
×
 • Creează nouă...