Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Eminescu Jrr ;

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    United Kingdom

Everything posted by Eminescu Jrr ;

  1. Acum depinde in ce fel privesti lucrurile . O fita eu consider ca e atunci cand iti faci un tribal sau mai stiu eu ce maimutareli . O arta il consider atunci cand faci ceva sa semnifice trecutul / prezentul / viitorul din viata ta .
  2. Android este la ora actuala sistemul de operare cel mai raspindit pe tablete si smartphone-uri . Cota de piata Android este , in noiembrie 2013 de 43% , urmat la mare distanta de sistemul Apple – iOS cu 20% . Datorita acestei mari raspindiri si a faptului ca Android este un sistem deschis ce permite dezvoltarea mai facila de aplicatii , sunt disponibile peste 1 milion de aplicatii si jocuri in mod oficial prin intermediul Google Play. Odata cu aparitia unor tablete foarte puternice , cu procesoare quad core , jocurile Android sunt din ce in ce mai aproape de rivalele de pe calculatoare Windows . Totusi , un mare neajuns este acela al pretului . O tableta foarte buna poate sa ajunga la preturi de peste 2000 – 2500 de lei . La acest pret , se poate asambla un calculator de gaming bun , care are marele avantaj de a putea fi folosit in multe alte scopuri : editare si printare de documente , editare audio/video avansata , stocare de fisiere masive (in special fisiere video , descarcate de pe Internet sau filmate cu camera video HD) . Deocamdata , tabletele nu prea exceleaza la aceste operatiuni care sunt realizate foarte bine de calculatoare. Puteti sa folositi emulatorul BlueStacks pentru a juca aproape orice joc Android pe un calculator cu Windows. Programul BlueStacks se poate descarca de aici .
  3. ¤ Nume în joc: Eminescu Jrr ; ¤ Vârsta: 21 ¤ Nume: Ovidiu ¤ Oraș: BT ¤ Județ: BT ¤ Țară: Romania ¤ Jocuri preferate: CS16 , LOL , Dota , Fifa . ¤ O scurtă descriere despre tine: Sunt Ok din toate punctele de vedere ) . ¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: Stiam mai demult . ¤ Server preferat (server doar din comunitate!): Nu am . ¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): -

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

 

 

Important Links