Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Eminescu

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Romania

Everything posted by Eminescu

  1. Mama florine taci ca rad astea de tine :o... daca tu crezi ca la asta m-am referit eu esti mai bot ca boti de pe RS. ) ) Pe server sunt 5 playeri reali, restu sunt niste boti care joaca ca playerul normal. EDIT: Intra pe GT.COM si dai la RS.CSBLACKDEVIL.COM si uita-te la timp, o sa vezi ca toti au acelasi timp. Posibil are si un sv_restart 1 acolo pus la misto sa le mai reseteze scorul si etc. Mai invata si dupa vorbesti.. Inca un ex:
  2. Acest topic a fost creat pentru a informa membri acestei comunitati. Am pus titlul acela sa intre lumea sa se informeze.
  3. de la 3 pana la 27 sunt inca 24 de boti in joc , am facut acest post deoarece nu vreau sa se pacaleasca si altcineva crezand ca 32/32 sta serverul mereu.
  4. Cu asemenea oameni ajunge de rapa comunitatea, cum poti cere pe fondator + ftp + manager un pret de 50 euro cand tu ai serverul 27/32 numai boti. Administratorii / Fondatorii acestei comunitati sa faca ceva cu acest server.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

 

 

Important Links