Jump to content
Facebook Twitter Youtube

NDS

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Romania

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NDS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Afirmatiile facute de Vollmer si rex pot fi combatute prin simpla logica. In primul rand, nu pot sa imi dau seama ce legatura are runda in care a cumparat asasin cu runda in care un asasin l-a omorat. In al doilea rand, cand am cumparat lm-ul respectiv, nu a fost runda in care el a fost asasin, si nici rex. A fost o runda normala. In al treilea rand, Vollmer a spus ca a incercat sa imi explice ce am gresit. A incercat sa imi explice amenintandu-ma cu ban pe o regula nescrisa? Regula este de bun imt si aplicabila in momentul in care se poate, eu aveam lm pus si asasinul era la 3 secunde in spatele lui. In al patrulea rand, as dori sa comentez cu privire la motivul banului, respectiv "block me all the time". Oare titulatura all the time este valabila pentru o singura data cand el a incercat sa intre in iglu si nu a reusit ca era deja pus lm? Motivul pentru ban se da clar, concis si in concordanta cu realitatea. Altfel, are aceeasi valoare cu orice ar fi putut scrie fara simt de raspundere (de exemplu, motiv ban : qefgdfeear sau rhhbfgbfdff). expresia "all the time" dezinformeaza si este incorecta si in neconcordanta cu o atitudine corecta, matura din partea unui admin, fiind prima data cand moare din cauza lm-ului meu.
  2. ¤ Numele tau: NDS ¤ Numele adminului: REX ¤ Data si ora: 22:40, 14 septembrie 2022 ¤ Motivul reclamatiei: BAN ABUZIV ¤ Dovada (screenshot sau demo): As dori sa detaliez evenimentul intamplat. Un jucator a luat mod asasin, iar eu m-am grabit si am intrat intr-un iglu (harta era zm_ice_attack3). REX a incercat sa intre in iglu, dar era pus lm, iarDupa 3 secunde, vine assasinul si il omoara. M-a amenintat cu ban data viitoare, iar eu i-am spus sa inceteze amenintarile (asa cum se poate observa in dovezile de mai jos), si faptul ca nu exista o regula scrisa in regulament ca trebuie sa iau lm ca sa intre si el. Regula este intr-adevar una de bun simt, si in cazul in care se poate aplica, intr-adevar, trebuie aplicata, dar avand in vedere ca asasinul era in spatele lui, nu puteam sa risc sa scot laserul si sa fim amandoi omorati. Evident, adminul s-a suparat si m-a amenintat cu ban, si a fost sprijinit de un coleg de-al sau. Dovezile de mai jos sunt absolut concludente in acest sens. Pe langa banul inutil, care repet, se poate observa in figurile urmatoare, mai exista cateva lucruri pe care doresc sa le reclam. 1) atitudinea superioara a adminului fata de un jucator. Chit ca el este admin, si eu un simplu player, asta nu ii da dreptul sa ma ameninte cu ban numai pentru ca el a fost omorat. 2) amenintare directa. Nu este in atributul adminului sa isi bata joc de jucatori. 3) sustinerea unui admin pentru un alt admin. Vollmer l-a sustinut incontinuu pe adminul REX, chiar daca stia ca ce a facut este gresit. Doresc sa mai adaug urmatoarele aspecte: ca orice om normal, la 25 de ani, am venit de la munca, am mancat, si am spus sa intru sa ma joc, sa am o seara relaxanta. Evident ca nu e scopul meu sa stau pe site toata ziua sa fac reclamatii. Cred ca intelegeti ce inseamna sa faci snapshot, sa le convertesti sa aiba dimensiune redusa, sa intri pe forum, sa explici motivat si clar problema in cauza. Am fost si eu admin pe alte servere si am experienta mare in acest lucru, dar asa ceva numai la admini de rang mic si incepatori am vazut. Sunt un tip normal, ca restul, care reclama un lucru gresit. Faptul ca mi-am luat din timpul propriu sa reclam acest comportament complet abuziv (dureaza cam 30 de minute sa faci o reclamatie temeinica) conduce in mod evident la faptul ca exista o nemultumire reala si corecta in spatele acestui eveniment. In rest, cred ca si ceilalti admini cu care am mai vorbit, Casper, Geany, pot sa confirme faptul ca sunt un jucator linistit. Va rog luati in considerare cele precizate anterior si sa judecati cu buna credinta ce s-a intamplat. Va multumec! P.S: avand in vedere ca sunt 7 poze si am reusit sa incarc numai 5, voi incarca urmatoarele 2 poze intr-un reply.
  3. ¤ Nume: NDS (nume real, Dragos) ¤ Vârstă: 25 ¤ Etichetă dorită: Commander ¤ Link către ultima dvs. solicitare: nu exista. ¤ Legătura orelor jucate (minimum 10 ore) ( Clic ):https://www.gametracker.com/player/NDS/135.125.249.129:27015/ (4037 de minute, corespunzator unui numar de 67 de ore si 17 minute).

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

 

 

Important Links