Jump to content
Facebook Twitter Youtube

d3velop

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Spain

Everything posted by d3velop

  1. NEW! REVENIRE IN FORTA! (CLICK FOR FULL RESOLUTION).
  2. Descriere a problemei: me descurc destul de bine in ps dar nu imi iese textul pe semnaturi c4d. Poze: Alte detalii: sa imi dati o idee ceva dupa care sa fac textul potrivit pe semnaturile de genul.
  3. Salut. Nu stiu de ce mi sa inchis portofoliu, asi dori sa il redeschideti. Scuzati ca postez aici. O zi buna tuturor.
  4. Ma-m decis sa imi deschid iar portofoliu, am mai avut pe alta comunitate.
  5. Nume în joc: d3velop ¤ Vârsta: 14 ¤ Nume: Ionut ¤ Oraș: Córdoba ¤ Județ: Andalucía ¤ Țară: Spania ¤ Jocuri preferate: Whatch dogs, counter Strike 1.6, GTA ... ¤ O scurtă descriere despre tine: ma ocup de design, practic: basket si taekwondo si sper sa ne intelegem bine ¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: Stiu de mult timp de aceasta comunitate. ¤ Server preferat (server doar din comunitate!): - ¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): -

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

 

 

Important Links