Jump to content
Facebook Twitter Youtube

D. Argon

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Romania

About D. Argon

  • Birthday 04/16/1995

Title

  • ▲ Supreme IT ▲

Contact

  • Yahoo
    okkyyy_argon
  • Website URL
    http://www.csblackdevil.com

Informations

  • Gender
    Male
  • City
    Lugoj

D. Argon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Acceptat, vă rog ceilaţi care aţi făcut cerere şi aţi fost acceptaţi să îmi daţi add : okkyyy_argon !
  2. Cred ca nu mai are rost sa mai aduc in discutie ce este Google Plus sau G+ asa ca pentru cei care inca nu au invitatii pot procura una de aici, iar pentru restul am sa trec direct la subiectul acestui articol. Dupa cum bine stiti, Google plus este o retea de socializare destul de usor de folosit , aparent fiind chiar una banala prea simplista insa pe langa lipsa de jocuri aceasta are cam aproape tot ce are si Facebook-ul. Scurtaturi si trucuri in Google Plus Q apasarea acestei taste va duce direct la chat – google chat J apasarea acestei taste va derula pagina sau wall-ul in jos K apasarea acestei taste va derula pagina sau wall-ul in sus Space apasarea acestei taste va derula pagina sau wall-ul in jos Sift Space apasarea acestei taste va derula pagina sau wall-ul in sus apasarea butonului +1 este la fel cu apasarea butonului Like din Facebook insa nu v-a aparea pe wall doar in pagina +1 pe care fiecare utilizator in pare poate sa o faca sau nu publica in profilul sau pentru a nu permite redistribuirea articolului vostru dati click pe sageata din dreapta sus (dupa ce a-ti publicat articolul) si selectati “Dezactivati redistribuirea” respectiv Disable reshare pentru a scrie cu litere ingrosate in Google Plus folositi inainte si dupa cuv/cuvinte * ex: *cuvant sau fraza* pentru a scrie aplecat in Google Plus folositi inainte si dupa cuv/cuvinte _ ex: _cuvant sau fraza_ pentru a scrie taiat in Google Plus folositi inainte si dupa cuv/cuvinte – ex: -cuvant sau fraza- adauga poze videoclip-uri si link-uri prin simpla tragere a lor in casuta de noutati daca va plac animatiile, atunci puteti sa creati si sa stergeti cercuri (pentru a crea cercuri apasati pe cercurile de sus de la mijlocul paginii – langa casuta de cautare a persoanelor din Google Plus) pentru a sterge un cerc – dati click dreapta pe acesta si apasati pe stergeti cercul O prezentare mai ampla si mult mai fotografica a celor mai utilizate scurtaturi in Google Plus o puteti vizualiza mai jos:
  3. “God Mode” asa cum am zis este un folder cu o denumire specifica care o data cu ea va lua alte functii, dar daca totusi va intrebati “oare acest folder inca mai pastreaza functia lui de baza adica aceea de folder/director”, atunci raspunsul meu este unul afirmativ. Singura diferenta intre acest folder GodMode si unul normal este ca GodMode nu poate fi accesat direct doar cu ajutorul anumitor programe. Unul dintre el este chiar in orice Windows si anume comand prompt sau cum se nume cu ceva timp in ruma – DOS. Pentru a intra in acest folder si a copia, sterge sau orice alte operatiuni cu foldere si fisiere va trebui sa urmati instructiunile: Sa zicem ca acest folder “God Mode” este create direct pe partitia D, atunci comezile date pentru a intra in el sunt urmatoarele: Mergeti pe Start scrieti cmd si dati Enter, iar in fereastra de command prompt tastati comenzile: D: cd GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} Pentru a copia un fisier din partitia C ca exemplu in folderul GOD MODE se foloseste urmatoarea comanda: copy C:\calea catre fisier\nume fisier d:\GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} unde intre “C:\calea catre fisier\nume fisier” si d:\GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} trebuie sa existe un spatiu
  4. Cum scap de reclamele din Yahoo Messenger si fereastra aia ce se deschide odata cu el numita Yahoo Insider, este intrebarea care ma macina de ceva timp. Stiam ca exista diverse programe ce iti modifica executabilul la Yahoo messenger si astfel acele reclame pur si simplu dispar, dar avand in vedere ca acestea nu imi inspira protectie, azi m-am gandit ca ar fi o zi buna in care sa gasesc o solutie la aceasta problema, nu de alta, dar pe site la Yahoo scrie mare si raspicat ca acestea nu pot fi inlaturate …. mmm ciudat pentru ca la calculatoare orice e posibil. De asemenea stiu ca intotdeauna intrebarile la care nu gasesc un raspuns pe moment si mi se par cele mai grele de solutionat, se dovedesc mai tarziu avand cele mai simple solutii. Nu stiu daca si voua vi sa intamplat la fel, dar eu cred ca sunt bantuit de asa ceva. Pur si simplu nu vad solutia. Tot citind eu pe net despre reclame, pagina de Yahoo Insider si testand diverse smecherii prin registri am ajuns la acest fisier: C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\cache\urls.xml, la care am mai ajuns acu vreo 6-8 luni daca nu ma insel. In el am gasit urmatorul url http://insider.msg.yahoo.com ce se tot repeta de multe ori si care face referire la ads (reclamele yahoo messenger), iar ideea ce mi-a venit a fost una geniala. Am mers in C:\Windows\System32\drivers\etc\ si am editat fisierul hosts, adaugand urmatoarea linie la sfarsitul acestuia: 127.0.0.1 insider.msg.yahoo.com Dupa aceasta operatiune pur si simplu am restartat messengerul si totul a fost asa cum ma asteptam. Reclame enervante au disparut, iar fereastra aia Yahoo Insider care ma enerva la culme pentru ca trebuie sa o inchid de fiecare data pur si simplu nu s-a mai deschis. De ce nu s-a mai deschis … chiar nu ma intereseaza si nici nu am de gand sa imi bat capul sa inteleg. Pentru cei care nu se descurca sau li se pare mai comod sa descarce un program de tip bat care editeaza acel fisier in locul lor, iata aici unul facut de mine: remove_yahoo_messenger_ads.bat. Daca aveti Windows Vista sau Windows 7 atunci programelul trebuie rulat cu drepturi de administrator (dupa ce a-ti dezarhivat arhiva dati click dreapta pe remove yahoo messenger ads.bat si mergeti pe run as administrator ) Softuletul scrie la sfarsitul fisierului hosts linia de mai sus si inchide si deshide messengerul pentru refresh. Ca si bonus la acesta veti primi si multimess
  5. Pe mine unu ma enerveaza la culme aceea bara de traducere din Google Chrome asa ca de fiecare data cand imi reinstalez acest browser trebuie sa o inlatur, iar daca pe mine ma enerveaza ceva inseamna ca mai sunt si altii ce imi seamana cel putin la mofturi si vor si ei sa isi inlature aceasta bara. Iata cum puteti sa inlaturati bara de traducere din Google Chrome: mergeti la Setari (are icoana ca o cheie) dati click pe Optiuni mergeti la tab-ul In culise dati in jos pana la Traduceti si debifati casuta in dreptul careia scrie: Doresc sa mi se ofere posibilitatea traducerii paginilor care nu sunt in limba in care citesc. De cand am vazut prima data un calculator a trecut mult timp, insa ideea este ca atunci cand am si stat la un asemenea obiect toate programele erau in engleza asa ca romana chiar nu prea ma atrage pe langa faptul ca nu prea o inteleg cand vine vorba de programe traduse motamo ori erorile ce pot aparea. Cum nici Google Chrome nu face exceptie de la acest comportament sau mai bine zis moft al meu iata cum a-ti putea si voi schimba limba acestui browser: mergeti la Setari (are icoana ca o cheie) dati click pe Optiuni mergeti la tab-ul In culise dati in jos pana la butonul Modificati setarile pentru fonturi si limba, dati click pe Limbi ( butonul de sus ), iar apoi jos de tot aveti o casuta Limba Google Chrome unde va puteti alege limba in care a-ti vrea sa fie Google Chrome.
  6. Şi eu aş dori să îmi fac un tatuaj pe spate gen Metallica iubesc foarte mult trupa acea ce părere aveţi să îmi fac cu Metallica sau cu Skillet că şi de el îmi place foarte mult.
  7. Acceptat ne auzim pe mess, ID : okkyyy_argon
  8. Ok, acceptat V.I.P add : okkyyy_argon
  9. Respins, eşti andrei800 pe cine crezi că păcăleşti ? nu ţea mers vârsta cu 18ani acum vi şi spui că ai 15ani şi pui cnp-ul lui C3LL jalnic, lasă de acum în colo se vor cere primele 4 cifre din cnp !
  10. Fisierele cu extensia .nk2 conţin date necesare aplicatiei Outlook pentru a memora si a completa automat adresele de email folosite in trecut. Aceste contacte nu mai sunt stocate in fisiere in Outlook 2010. In Microsoft Outlook 2010 cache-ul adreselor de email (stocate in fisierul nume_profil.nk2) sunt stocate intr-un email ascuns. Nota: nume_profil este numele profilului Outlook folosit. De exemplu, daca folositi Microsoft Exchange, cache-ul adreselor de email este situat intr-un mesaj ascuns in mailbox-ul Exchange. In versiunile anterioare de Outlook, cache-ul adreselor de email era stocat intr-un fisier .nk2 situat in urmatorul folder: Windows XP C:\Documents and Settings\Username\Application Data\Microsoft\Outlook Windows Vista si Windows 7 C:\Users\Username\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook Pentru a importa un fisier .nk2 in Outlook 2010, urmati pasii de mai jos: I. Verificati ca fisierul .nk2 file se afla in urmatorul folder: %appdata%\Microsoft\Outlook Nota: Fisierul .nk2 trebuie sa aibe acelasi nume ca profilul pentru care vreti sa importati contactele. Implicit el este denumit “Outlook”. Pentru a verifica urmati pasii de mai jos: 1. Click Start, si apoi Control Panel. 2. Dublu click Mail. 3. In fereastra Mail Setup, clic Show Profiles. II. Click Start si apoi Run. III. In fereastra denumita Open, tastati outlook.exe /importnk2, si apoi faceti clic pe OK. Acum ar trebui sa se importe fisierul .nk2 in profilul Outlook 2010. Nota Dupa ce importati fisierul .nk2, continutul acestuia va fi adaugat celui deja existent. Daca operatiunea a fost efectuata cu succes, fisierul .nk2 va fi redenumit cu extensia .old la prima pornire a programului Outlook 2010.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

 

 

Important Links