Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Jamira

Members
  • Posts

    216
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Romania

Everything posted by Jamira

  1. v3 , less uglier , light source , no visible blur .. , the text colors combine with the compozition .
  2. Ps nu e facut pentru gif'uri , aia e calitatea maxima cand dai save for web . Unele stockuri cu mai putine culori au calitatea umpic mai buna dar in rest toate ies asa . Daca vrei totusi sa fie umpic mai bine cand salvezi gif selecteaza la setari cand salvezi pe modul Difussion in loc de No Dither .
  3. Jamira

    help

    Click then choose the pattern stamp clone . Use this settings or try others :
  4. Daca si la signature votati pentru blur , sunteti pro . Vot 3 , mi se pare ca da cel mai bine la ochi cu acele culori , compozitia nu o prea inteleg fiind foarte incarcata dar arata bine .
  5. Si alea sunt avatare? Mai mult dau a vertical sig Vot 1 pentru tentativa de twitch
  6. Este un border de tip gif dar cu model png deci foarte usor de folosit . Se deschide cu ps/ae si sub el doar se pune poza/avatar Border:
  7. QuickTime player , e free de la apple .
  8. Ia vezi , deschide quicktime , iti da eroare de genu Apple support.. ?
  9. Quicktime player este necesar . Instaleaza-lm , dai un restart si vezi pe urma . http://www.apple.com/quicktime/download/
  10. Foarte ciudat , deobicei toatea variantele au CC Rain / Snow , iti trebuie alta varianta de AE , a ta nu cred ca este extended si nu contine pluginurile toate .
  11. Ce textura? Omul a folosit un brush verde 2 fonturi si o linie stearsa la sfarsit ca sa primeasca acel aspect .
  12. Programele de 32 parca merg si pe cele de 64 . Incearca .
  13. CS6 e cam [CENSORED] optimizat , iti trebuie windows de 64biti probabil tu ai de 32(86) , incerca CS4 . Il folosesc de 2 ani si nu am intampinat probleme .
  14. Nu asa se salveza o imagine in AE , e mult mai complicat .. se vede ca e prima data cand deschizi ae . Ae nu e facut pentru a edita imagini in general , e facut pentru efecte la filme etc .. dar cu ajutorul unor programe gen Virtual Dub poti exporta niste secvente in imagine gif . Cauta pe internet niste tutoriale .
  15. Ai instalat Quicktime Player? E necesar
  16. v1 better effects , i wanted to vot 4 but the font ruin the avatar
  17. V1 , 2'ul chiar daca are incadrare mai buna ai stricat stocku ..
  18. Vot 2 , e lucrata mai bine , v1 e LQ si textul e varza .

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

 

 

Important Links