Jump to content
Facebook Twitter Youtube

ETRO

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Moldova, Republic Of

1 Follower

Title

  • .:This is Very important Men:.

Contact

  • Yahoo
    tims_etro
  • Skype
    tima2721

Informations

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    PhotoShopeR
  • City
    Tot acolo

Recent Profile Visitors

568 profile views

ETRO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

5

Reputation

  1. salut mai ai contul de cs ?

  2. ø Modalitate de contact (Y!m / Skype): PM sau pe steam ø Produs(e) scoase la vânzare: 🔥CS:GO|30-300 skins in inventar + Bonus random 3 gifts = 15 e ø Preţul produsului(elor): 15 e ø Poze produs(e): ø Metodă de plată: Paypal / Card ø Alte specificaţii: ✅Fiecare account este cu inventar. ✅ Fiecare inventar are 50-300 skins. ✅ Fara block. ✅ Fara Mobile Auth. ✅ Fara VAC. ✅ Cu email propriu. ✅ Costul la inventar e de la 1 $. ✅Toate conturile sunt personale. ✅ Dupa cumparare rog cate un feedback.
  3. ø Modalitate de contact (Y!m / Skype): Skype: tima2721 ø Produs(e) scoase la vânzare: Counter Strike 1.6 | ø Preţul produsului(elor): 4€ ø Poze produs(e): http://imgur.com/PiQzrdM ø Metodă de plată: WEbmoney / ø Alte specificaţii: Vind steam serios !!! Nu amagesc)
  4. Medicamentele care contribuie la scăderea nivelului de estrogen din organism ar putea fi o alternativă pentru mastectomie în cazul femeilor purtătoare ale mutaţiilor genetice care cresc riscul de cancer mamar, potrivit unui studiu al cercetătorilor britanici, informează dailymail.co.uk. Aproximativ 0,2% dintre femei sunt purtătoare a două mutaţii pe genele BRCA1 şi BRCA2 care cresc riscul de apariţie a unui prim cancer mamar cu 85% şi favorizează apariţia unui al doilea cancer mamar. Aceste mutaţii le fac pe femeile purtătoare să opteze pentru mastectomii preventive, aşa cum a fost cazul, anul trecut, al actriţei americane Angelina Jolie. Actriţa nu era diagnosticată cu cancer mamar în momentul în care a fost operată. Femeile purtătoare ale acestor mutaţii genetice prezintă şi cu până la 40% mai multe riscuri de a dezvolta cancer ovarian, motiv pentru care unele dintre ele apelează şi la operaţia de eliminare a ovarelor. De altfel, în prezent, cea mai eficientă metodă testată de a elimina riscul de dezvoltare a unui cancer mamar şi ovarian este apelarea la această metodă chirurgicală extremă. Însă cercetătorii de la Queen's University din Belfast spun că celulele femeilor purtătoare ale acestor mutaţii genetice sunt distruse de estrogenul din organism, acest fenomen conducând la dezvoltarea tumorilor canceroase. Pe piaţă, însă, există deja medicamente special concepute pentru a stopa producţia de estrogen din organism, iar un astfel de tratament ar putea constitui o metodă mai puţin invazivă de a reduce riscul de cancer, în cazurile moştenite genetic, spun specialiştii. Potrivit noului studiu, există o legătură directă între nivelurile ridicate de estrogen din organism şi distrugerea ADN-ului, care conduce la apariţia cancerului mamar şi ovarian. Specialiştii mai spun că un astfel de tratament poate oferi acestor femei şi posibilitatea de a avea copii, ele putând întrerupe administrarea medicamentelor în perioada în care doresc să rămână însărcinate. Cercetătorii speră să înceapă testele clinice în aproximativ un an. În etapa iniţială, se va folosi o combinaţie de două medicamente anti-estrogen, pe o perioadă de trei luni, iar specialiştii vor evalua starea de sănătate a voluntarelor prin biopsii, analize de sânge şi urină.
  5. Deus Ex : Human Revolution - acesta este al treilea joc din serie , este un prequel la originalul Deus Ex . Terenul se desfășoară în HR 2027 , 25 de ani înainte de evenimentele descrise în primul Deus Ex . Joc de acțiune are loc în cinci zone metropolitane ( inclusiv Detroit , Shanghai și Montreal ) , în diferite colțuri ale globului . Protagonistul , Adam Jensen , este un ofițer de securitate Sarif Industries , o companie lider în domeniul operațiunilor biomecanice asupra organismului uman . El supraviețuiește atacul asupra biroului companiei , dar a trebuit să se stabilească pentru implantarea în corpul de implanturi biochimice speciale, pentru a rămâne în viață . Deus Ex jocuri de franciza gravitează în jurul valorii de joc tactic , care permite jucătorilor să ia decizii critice , în orice moment . HR include patru gameplay-ul de bază - Battle ( atac direct cu arme ) , Stealth ( penetrare imperceptibil și dezarmare a inamicului ) , Hacking ( obținerea de informații despre resurse ascunse și comutare tehnologie de control prin dispozitive speciale ) , și a aptitudinilor sociale ( conversații cu oameni și mani[CENSORED]re pentru beneficiu propriu ) . Jucătorii pot alege o purtare confortabilă sau pentru a comuta între ele în orice moment în narațiune . În plus , comportamentele perfect combinate între ele . Spre deosebire de jocurile anterioare din serie , Human Revolution are de regenerare model de recuperare a sănătății . Au fost făcute astfel de modificări pentru a se asigura că jucătorul nu este de ajutor într- o situație în care el nu poate continua jocul , și forțați să caute trusa de prim ajutor sau alimentar . Dezvoltatorii cred că în cazul în care jucătorul este obligat să părăsească teren de joc și să caute trusă de prim ajutor în jurul nivelului , un scenariu negativ . Potrivit acestora , modelul de regenerare încurajează dezvoltarea de abilități tactice și strategice , dar nu are nevoie de respingere a spune o poveste . În ciuda noul model de recuperare a sănătății , jocul are încă rezerve utilizate pentru aceeași mâncare scop . O altă schimbare în joc este o detectare vizuală a obiectelor cu care personajul pot interacționa . Acest efect este explicată ca o modificare de vedere tactic . Dar astfel de o selecție de obiecte pot fi dezactivate , dacă se dorește Screen :| Triller:
  6. ETRO

    Evoland

    Evoland este o călătorie prin istoria de jocuri de acțiune / aventură, permițându-vă pentru a debloca noi tehnologii, sisteme de joc și upgrade-uri grafice pe măsură ce progresezi prin joc. Inspirat de seria cult mulți care s-au lasat amprenta in cultura jocurilor video de RPG, Evoland te duce de la alb-negru la grafica 3D complete. TRAILER : IMAGINI:
  7. Jade Dynasty : Legacy Jade Dynasty este un joc de tipul MMORPG și poate fi jucat gratuit pe serverele oficiale ale creatorilor jocului - Perfect World. Jocul a ajuns deja la cea de a treia expansiune: Jade Dynasty: Legacy și este bazat, în principal, pe o cunoscută nuvelă chineză intitulată Zhu Xian. Cerinte de system: Cerințe minime: Cerințe Recomandate: Procesor: Pentium 1.5 Ghz Procesor: Pentium 4 2 Ghz Memorie Ram: 1 GB Memorie Ram: 2 GB Memorie Grafică: 128 mb Memorie Grafică: peste128 mb Triller : Imagini :

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

 

 

Important Links