Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Prezentare Xonia

Xonia
 Share

Recommended Posts

¤ Nume în joc : Xonia
¤ Vârsta : 24 de ani
¤ Nume : Loredana Sachelaru
¤ Oraș : Melbourne
¤ Județ : Brevard
¤ Țară : Australia
¤ Jocuri preferate : -
¤ O scurtă descriere despre tine : Păi sunt o cântăreață, compozitoare, actriță și dansatoare de origine română, melodia mea de debut este Someone to Love You
¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil : De pe facebook am văzut pagina
¤ Server preferat : Nu joc jocuri
¤ O poză cu tine :
done.jpg

Edited by Loading
  • I love it 2

Pagina mea de facebook spune că nu sunt o altă persoană care se dă drept mine, dacă nu mă crezi poţi suna la numerele de telefoane din semnătura mea. Mulţumesc.

Daca este adevarat ce zici suntem onorati sa avem o asemenea celebritate ca tine printre noi,si cine stie poate o sa incepi sa joci counterstrike cu noi.

Bun venit inca o data :)

Credeti ca adevarata Xonia are timp sa se inregistreze pe vreun forum de gaming sau sa se prezinte,eu cred ca nu :) mai ales niciuna dintre vedetele noastre nu cred ca au timp de asa ceva au concerte,prezentari multe altele ... Parerea mea acest User nu e Xonia si cum zice si Coffe :))

"haha da-tii ma ban la gay:))))"

• I love it 1

Tot timpul, primesc acuzati de genu şi când vă dovedesc că sunt eu începeţi cu scuze, cum am spus mai sus sunaţi la numerele acelea daţi e-mailuri scrieţimi pe facebook. Şi am să vă dovedesc. Şi aici pun punct acestui subiect.

Edited by Xonia

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links