Leonidas Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 am si eu o mare problema pe serverul meu anumite mape nu primesc 32 de playeri si nu pot intelege d c in momentul incare schim mapa anumiti playeri nu mai pot intra pe server iar boostul nu mai baga deloc :| as vrea si eu sa ma ajute cineva in legatura cu aceasta eroare sa o rezolv cat mai repede . Multumesc
Lil wayne Teis Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Din cauza ca nu le trecii in maps.ini, sau sunt bugate mape-le.Lasa mi reply cu ce mape nu ti merg!Şper ca nu i din cauza addons-ului
Leonidas Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 Imi merg momentan decat 7 mape de_dust2 de_dust de_inferno de_train de_aztec de_cblle de_westwood si cam atat ........... restu nu baga boostul pe ele deloc si nici playeri nui lasa :|
Hellass Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 dureaza cam 3 4 minute sa dawnloadeze o harta de pe sv.. si joc din ro .. probabil ca acolo e problema.
Adrian Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Ție ți se conectează pe server deoarece ai hărțile în joc, dar cei care nu le au așteaptă să se descarce. Șterge toate hărțile din jocul tău, apoi verifică-le pe cele de pe server să se descarce. Verifică ca hărțile să se descarce rapid, totodată poți încerca să adaugi hărți 32 (inferno32,nuke32,train32 etc.) Recomand ca în timpul boost-ului să rulați numai hărțile clasice, în special de_dust, de_dust2.
Recommended Posts