Andreea Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Bună am şi eu nevoie de ajutorul vostru , Nu îmi vine în cap nici o frază , propoziţie frumoasă care să rimeze cu plus , ma ajutaţi voi vă rog _
Dilly-Bau-Bau. Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Fraza o poti face in functie de propozitia in care incluzi cuvantul "plus", folosindu-te de cuvinte precum: -exclus -inclus -Romulus -surplus 1
Andreea Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Ori cat maş gandi nu găsesc o frază , propoziţie frumoasa... si să rimeze cu PLUS..
-zDs. Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Cand imi doream mai tare sa castig , am fost exclus din echipa scolii la fotbal . :-?? Nu stiu , sper ca ti-am fost de folos cat de putin .. Ma mai gandesc si iti mai spun . Dar trebuie ceva despre dragoste ? :S 1
Andreea Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Am zis că trebuie să rimeze cu plus , nu văd plus în propoziţile tale , dar oricum mersi
FloriNNN Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Cand am fost exlus din inima ta, nu ti-ai dat seama ca vei plange dupa dragostea mea. Ce poet sunt )) Nu stiu de unde am scos-o si pe asta . ) Sper ca te-am ajutat . Daca te-am ajutat , un like Mai faci topicuri aiurea ? Risti sa iei WARN Nu ai auzit de functia EDIT ?
AZzeL Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Fraza o poti face in functie de propozitia in care incluzi cuvantul "plus", folosindu-te de cuvinte precum: -exclus -inclus -Romulus -surplus Mai mintit , din viata mea te-am exclus Dar inima mea inapoi tea inclus Vreau ca pe fiul nostru sa-l cheme Romulus Si iubire sa iti dau in surplus Nu cred ca este cea ce cautai dar am legat ce a zis Dilly-Bau-Bau . 1
Andreea Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Vă rog nu mai postaţi aiurea cum a făcut-o -zDs. şi AzZeL am zis că trebuie să rimeze cu plus... Deci trebuie plus în propoziţie.
-zDs. Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Plus si minus s-au supus ,unui exercitiu redus . Scz pentru posturile de mai sus . Daca nici acesta nu te ajuta imi pare foarte rau .. Altceva nu stiu cum .
Recommended Posts