Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Recommended Posts

Posted

Bună am şi eu nevoie de ajutorul vostru , Nu îmi vine în cap nici o frază , propoziţie frumoasă care să rimeze cu plus , ma ajutaţi voi vă rog _

Posted

Fraza o poti face in functie de propozitia in care incluzi cuvantul "plus", folosindu-te de cuvinte precum:

-exclus

-inclus

-Romulus

-surplus

• I love it 1
Posted

Ori cat maş gandi nu găsesc o frază , propoziţie frumoasa... si să rimeze cu PLUS..

Posted

Cand imi doream mai tare sa castig , am fost exclus din echipa scolii la fotbal .   :-?? Nu stiu , sper ca ti-am fost de folos cat de putin ..:( Ma mai gandesc si iti mai spun . Dar trebuie ceva despre dragoste ? :S

• I love it 1
Posted

Am zis că trebuie să rimeze cu plus , nu văd plus în propoziţile tale , dar oricum mersi :)

Posted

Cand am fost exlus din inima ta, nu ti-ai dat seama ca vei plange dupa dragostea mea.

Ce poet sunt :))) Nu stiu de unde am scos-o si pe asta . :))

Sper ca te-am ajutat . Daca te-am ajutat , un like :)

Mai faci topicuri aiurea ?

Risti sa iei WARN

Nu ai auzit de functia EDIT ?

Posted

Fraza o poti face in functie de propozitia in care incluzi cuvantul "plus", folosindu-te de cuvinte precum:

-exclus

-inclus

-Romulus

-surplus

Mai mintit , din viata mea te-am exclus 

Dar inima mea inapoi tea inclus 

Vreau ca pe fiul nostru sa-l cheme Romulus

Si iubire sa iti dau in surplus 

Nu cred ca este cea ce cautai dar am legat ce a zis Dilly-Bau-Bau .  :unsure:

• I love it 1
Posted

Vă rog nu mai postaţi aiurea cum a făcut-o -zDs. şi AzZeL am zis că trebuie să rimeze cu plus... Deci trebuie plus în propoziţie.

Posted

Plus si minus s-au supus ,unui exercitiu redus .

Scz pentru posturile de mai sus . Daca nici acesta nu te ajuta imi pare foarte rau .. :(

Altceva nu stiu cum .

Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links