Andreea Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Bună am şi eu nevoie de ajutorul vostru , Nu îmi vine în cap nici o frază , propoziţie frumoasă care să rimeze cu plus , ma ajutaţi voi vă rog _ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilly-Bau-Bau. Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Fraza o poti face in functie de propozitia in care incluzi cuvantul "plus", folosindu-te de cuvinte precum: -exclus -inclus -Romulus -surplus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreea Posted January 21, 2014 Author Share Posted January 21, 2014 Ori cat maş gandi nu găsesc o frază , propoziţie frumoasa... si să rimeze cu PLUS.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-zDs. Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Cand imi doream mai tare sa castig , am fost exclus din echipa scolii la fotbal . :-?? Nu stiu , sper ca ti-am fost de folos cat de putin .. Ma mai gandesc si iti mai spun . Dar trebuie ceva despre dragoste ? :S 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreea Posted January 21, 2014 Author Share Posted January 21, 2014 Am zis că trebuie să rimeze cu plus , nu văd plus în propoziţile tale , dar oricum mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FloriNNN Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Cand am fost exlus din inima ta, nu ti-ai dat seama ca vei plange dupa dragostea mea. Ce poet sunt )) Nu stiu de unde am scos-o si pe asta . ) Sper ca te-am ajutat . Daca te-am ajutat , un like Mai faci topicuri aiurea ? Risti sa iei WARN Nu ai auzit de functia EDIT ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AZzeL Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Fraza o poti face in functie de propozitia in care incluzi cuvantul "plus", folosindu-te de cuvinte precum: -exclus -inclus -Romulus -surplus Mai mintit , din viata mea te-am exclus Dar inima mea inapoi tea inclus Vreau ca pe fiul nostru sa-l cheme Romulus Si iubire sa iti dau in surplus Nu cred ca este cea ce cautai dar am legat ce a zis Dilly-Bau-Bau . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreea Posted January 22, 2014 Author Share Posted January 22, 2014 Vă rog nu mai postaţi aiurea cum a făcut-o -zDs. şi AzZeL am zis că trebuie să rimeze cu plus... Deci trebuie plus în propoziţie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-zDs. Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Plus si minus s-au supus ,unui exercitiu redus . Scz pentru posturile de mai sus . Daca nici acesta nu te ajuta imi pare foarte rau .. Altceva nu stiu cum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts