Cristea România Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Numele celui care il provoci: MajesticTema Lucrari: GirlsTipul lucrari (semnatura,banner,avatar,userbar,logo,Large Piece): AvatarMarime: 150x270Text: CraciunitaWatermark: orice sa cuprinda Csbd.Timp de lucru: până deseară la 20:00.Finalizare (voturi): 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maajestiq™ Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 (edited) Accept!Lucrarea ti-o dau pe la 21:00 (cel tarziu ) .Am niste probleme cu PC-ul si nu pot "realiza" creatie.Imi cer scuze. Cand rezolv problema voi reveni eu cu o noua provocare. Edited December 22, 2013 by Blue ai grija la dublu post ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristea România Posted December 23, 2013 Author Share Posted December 23, 2013 Având în vedere că Majestic nu poate termina lucrarea se poate da "Topic Closed". Mulţumesc şi Sărbători Fericite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts