Turbo Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Mod : FurienOferta : Krond SolutionNumar sloturi : 22Dns : Furien.CsBlackDevil.ComCe cautati: 1 Detinator care sa ma ajute la plata serverului si 2-3 (chiar mai multi) Owneri - Co-Owneri care sa doneze si ei 10-15 lei si poate cu timpul vor avea si FTP, ne intelegem noiDaca sunteti interesati postati aici dupa model,iar eu va voi contacta in cel mai scurt timp posibil.Nick:Varsta:Ce grad doresti?:Experienta [AMX]:Y!M say Skype:Alte detalii:IMPORTANT1. Varsta trebuie sa fie minim 16 ani [pt detinatori],deci daca doriti detinatori nu postati daca nu aveti cei 16 ani2. Trebuie sa aveti experienta in FTP3. Experienta amx include toate comenzile de baza + inca cateva daugate de mine in pluginuri !Addons de Furien am eu si va asigur ca nu este unu-l oarecare de pe google,mai am nevoie de ceva teste si il voi face functionabil. 5
ShKoDrA Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 ooooo turbo tu ce faci acii esti detoiner din un comunitate bun si vrei acii sv ??? daca vrei addons de furien add bobarmeti ca iti ajut
Turbo Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 ooooo turbo tu ce faci acii esti detoiner din un comunitate bun si vrei acii sv ??? daca vrei addons de furien add bobarmeti ca iti ajut Addons de Furien am eu si va asigur ca nu este unu-l oarecare de pe google,mai am nevoie de ceva teste si il voi face functionabil.
Al3x BaDuT Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Nick: Alex Varsta: 17-18 Ce grad doresti?: cel mai mic grad pe server , dar vreau grad forum Experienta [AMX]: 6 amx 4 FTP Y!M say Skype: alex.badut Alte detalii: Te pot ajuta cu po[CENSORED]re server , reclame (mess , facebook si alte retele de socializare) , asistenta tehnica FTP (plugin-uri , scripturi , dificultati) , foum (topicuri utile , po[CENSORED]re forum ... Sunt on 12\24h , pot raspunde rapid la orice problema !
Sethhh. Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Topic Closed - Lipsa de interes. In cazul in care doresti sa cumperi serverul, contacteaza-ma. 1
Recommended Posts