JoKeR-™ @ CSBD Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Nume : Of Orcs and Men Gen : RPG Data lansarii : 11.10.2012 Producator : Cyanide, Spiders Descriere : Cyanide este unul dintre acele studiouri care fac treaba doar pe jumătate. Oamenii ăia au idei bune, dar le pun în practică mai mult cum se nimereşte, nu aşa cum ar trebui şi ar merita. Poate nu se pricep îndeajuns de bine, poate nu au bani de mai mult sau de programatori mai buni... poate ar trăi pe o plajă exotică până la adânci bătrâneţi dacă doar şi-ar vinde ideile. Până acolo însă, Of Orcs and Men intră în menţionata categorie a ideilor bune: câte jocuri îi au în prim plan pe orci şi goblini ca personaje pozitive, asuprite de rasa umană care vrea cu orice preţ să controleze teritorii şi să-i folosească pe "verzi" pe post de sclavi? Evident, orcii nu sunt mulţumiţi să slugărească, astfel că pun la cale un plan disperat să scape o dată pentru totdeauna de ameninţare. Astfel intră în scenă cele două personaje, Styx şi Arkhail, ambii cu un background surprinzător: primul este probabil singurul goblin inteligent, articulat şi capabil să se strecoare nevăzut şi neauzit; cel de-al doilea este o brută uriaşă, care o ia razna când îl loveşte cineva şi a supravieţuit unor bătălii oribile contra oamenilor. Obligaţi să lucreze împreună, cei doi oferă jucătorului două stiluri de gameplay diferite, dar ambele necesare pentru a ajunge cu succes la finalul aventurii. Styx combină stealth-ul care îi permite să omoare inamici nedetectat cu lupta melee şi o eficienţă mult crescută când trage de la distanţă. Evident, ca un orc respectabil, Arkhail mânuieşte cu încredere sabia şi dă orbeşte în toate părţile când intră în transa de Rage. Trailer : Cerinte de sistem : Minime Intel CPU: Pentium Dual Core E2160 1.80GHz AMD CPU: Athlon 64 X2 Dual Core 3600+ Nvidia CPU: GeForce 8800 GS AMD CPU: Radeon HD 3850 AGP RAM: 2 GB OS: Win xp 32 Direct X: DX 9 HDD Space: 6 GB Recomandate Intel CPU: Pentium Dual Core E6600 3.06GHz AMD CPU: Phenom II X2 560 Black Edition Nvidia CPU: GeForce GT 545 DDR3 AMD CPU: Radeon HD 5670 512MB RAM: 4 GB OS: Win Xp 32 Direct X : DX 9 HDD Space: 6 GB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiena Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 E un jok frumos iar grafica este destul de buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEG4! Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Jocul este destul de...diferit decat ma asteptam eu. Modul de atac m-a surprins, eu care ma asteptam a un fel de Kingdom of Amalur sau ceva de genu. Insa e frumos jocul, chiar daca nu prea l-a suportat PC-ul meu, am reusit sa termin tutorialul. Atat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts