Guest iHaLa MaDr?d ;x Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Salut , Sunt Lucifer^! si am o problema cu contul Asta imi apare daca vreau sa ma uit la profil , loading si seth au zis ca nu am warn/ban si as vrea sa ma lamuriti cand voi putea posta si care este problema . Multumesc anticipat , O zi Buna P.s. : Am facut acest topic de pe contul unui prieten . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Va rog sa stergeti contul Lucifer^! , de acum acesta va fi contul meu Rog un administrator sa imi puna Manager Cs 1.6 de pe acel cont pe acesta . O zi placuta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Salut , Sunt Lucifer^! si am o problema cu contul Asta imi apare daca vreau sa ma uit la profil , loading si seth au zis ca nu am warn/ban si as vrea sa ma lamuriti cand voi putea posta si care este problema . Multumesc anticipat , O zi Buna P.s. : Am facut acest topic de pe contul unui prieten . Nu pe contul acela , pe acesta LuciferTheBest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sethhh. Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Rezolvat ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts