Jump to content

CS 1.6 sau CS:GO?  

218 members have voted

1. 1. CS 1.6 sau CS:GO?

Recommended Posts

Posted

Vreau sa va spuneti parerea cu privire la ambele cs-uri create de cei de la valve alegandu-l pe  cel care vi se pare mai atragator.Chiar daca 1.6 a fost jocul copilariei mele eu aleg cs:go deoarece ma atrage mai mult.Parerea voastra care e?

Posted

CS GO e intr-un fel mai tare pentru ca are grafica foarte smechera, dar nu se va renunta la cs 1.6  eu joc pe cs asta de 6 ani si il ador ,fara el nu stiu ce asti face...

Eu unul aleg Cs 1.6 :)

• I love it 2
  • 3 weeks later...
Posted

Dupa mine CS:GO e alegerea cea mai buna , CS 1.6 a devenit oare cum plictisotor , chiar daca nu ma pot abtine sa nu il joc dar alegerea mea e CS:GO

Posted

CS 1.6 desigur. Pana cand CSGO va aparea si in versiune nonsteam si free , cs 1.6 se va bucura de succes in randul amatorilor. Jucatorii adevarati de CS 1.6 nu cred ca vor trece vreodata pe CSGO.

• I love it 2
  • 2 weeks later...
Posted

Prefer Counter Strike 1.6 . Sunt de domeniul clasicului . Cu toate ca am jucat si CS:GO , iti ia ceva timp sa te obisnuiesti cu el . 

• I love it 1
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Vot Counter-Strike : Global Offensive imi place foarte mult grafica la el plus ca multi voteaza Counter-Strike pentru ca unora nu le merge pe calculator Counter-Strike : Global Offensive si prefera sa joace Counter-Strike normal.

Posted

Vote CS:GO e mult mai tare si draga Andreea :

Vot Counter-Strike : Global Offensive imi place foarte mult grafica la el plus ca multi voteaza Counter-Strike pentru ca unora nu le merge pe calculator Counter-Strike : Global Offensive si prefera sa joace Counter-Strike normal.

Aici nu e vorba ca nu le merge pe calculator ci ca CS:GO este doar pe steam si se plateste .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.