Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Server Mc.CsBlackDevil.Com !

ali_TM
 Share

Recommended Posts

Joc: Minecraft 

Nume dorit (Nume.CsBlackDevil.Com): Mc.CsBlackDevil.Com

Numar de sloturi: 20 as vre ... sau 15 

Clasa IP dorita (89.44.246 / 93.119.24): 89.44.246 

Mod de joc:  Bukkit 

Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype): ali.hamudi@yahoo.com 

Caut: Hosting pentru server-ul meu ... este foarte tare , are pluginuri , voi face o reclama foarte mare la forum/comunitate... 

Despre Server : 

Versiune : 1.6.2

Pluginuri : +50

Minigamesuri : Spleef, Mob arena , Surviva-Games , PvP , Survival , SkyBlock .

Sloturi : Depine cate imi dati :D  va rog, mini 15/20 , voi face comunitatea foarte po[CENSORED]ta

Motd : Multi Motds ! 

Exista functia Report!

ON: ali , aici iti gasesti parteneri care sa te ajute la server , csblackdevil nu iti poate oferi serverul gratis!

Salut KENZO , eu nu vreau server , eu am server :)) , eu vreau doar host, stiu ca CsBlackDevil are DEDICAT, si poate oferi la hosting, + csbd va castiga din mine +200 membri , doar prima luna , si decat sa faca promote cu 10 euro , mai bine ii fac eu promote si imi da hosting... orcum e DEDICAT! .... Deci ,  eu as vrea ceva de genu free..... :) 

Salut KENZO , eu nu vreau server , eu am server :)) , eu vreau doar host, stiu ca CsBlackDevil are DEDICAT, si poate oferi la hosting, + csbd va castiga din mine +200 membri , doar prima luna , si decat sa faca promote cu 10 euro , mai bine ii fac eu promote si imi da hosting... orcum e DEDICAT! .... Deci ,  eu as vrea ceva de genu free..... :)

Tocmai asta incercam sa-ti explic , nu cred ca poti obtine free acest lucru , totusi ia legatura cu un admininistrator dar nu cred ca va merge fara bani.

Stiu ca nu va merge fara bani , dar server-ul meu va face o reclama mare prin : MultiMotd , Automsg , SimpleAutoAnnouncer .... Si vor fii multi membri peste 1 saptama , sigurant :)

Si da , daca voi primi Donati Administatori CsBlackDevil le va primi :) 

Edited by ali_TM

• 2 weeks later...

Eu o sa discut cu colegii mei si o sa vad ce parere au,dupa revin cu un raspuns ;)

Mersi KIT,   :D Sper sa acceptati... voi incerca sa ajut comunitatea :D

Si da , poti sa ma cauti pe yahoo ? :D sau orce retia de socializare? :D Yahoo : ali.hamudi@yahoo.com , Thx :) 

Edited by ali_TM

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links