Jump to content

Recommended Posts

Posted
Joc: Minecraft 

Nume dorit (Nume.CsBlackDevil.Com): Mc.CsBlackDevil.Com

Numar de sloturi: 20 as vre ... sau 15 

Clasa IP dorita (89.44.246 / 93.119.24): 89.44.246 

Mod de joc:  Bukkit 

Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype): ali.hamudi@yahoo.com 

Caut: Hosting pentru server-ul meu ... este foarte tare , are pluginuri , voi face o reclama foarte mare la forum/comunitate... 

Despre Server : 

Versiune : 1.6.2

Pluginuri : +50

Minigamesuri : Spleef, Mob arena , Surviva-Games , PvP , Survival , SkyBlock .

Sloturi : Depine cate imi dati :D  va rog, mini 15/20 , voi face comunitatea foarte po[CENSORED]ta

Motd : Multi Motds ! 

Posted

Eu din cate stiu Krond Solutions nu ofera hosting serverelor de minecraft. Trebuie sa il hostezi la alta firma  si sa faci o cerere afiliere  din cate stiu.

PS: Daca ai nevoie de ajutor la configurare/editare  add: firewickro

• I love it 3
Posted

Era fain sa nu fi facut post-hunt.

Exista functia Report!

ON: ali , aici iti gasesti parteneri care sa te ajute la server , csblackdevil nu iti poate oferi serverul gratis!

Posted

Exista functia Report!

ON: ali , aici iti gasesti parteneri care sa te ajute la server , csblackdevil nu iti poate oferi serverul gratis!

Salut KENZO , eu nu vreau server , eu am server :)) , eu vreau doar host, stiu ca CsBlackDevil are DEDICAT, si poate oferi la hosting, + csbd va castiga din mine +200 membri , doar prima luna , si decat sa faca promote cu 10 euro , mai bine ii fac eu promote si imi da hosting... orcum e DEDICAT! .... Deci ,  eu as vrea ceva de genu free..... :) 

Posted

Salut KENZO , eu nu vreau server , eu am server :)) , eu vreau doar host, stiu ca CsBlackDevil are DEDICAT, si poate oferi la hosting, + csbd va castiga din mine +200 membri , doar prima luna , si decat sa faca promote cu 10 euro , mai bine ii fac eu promote si imi da hosting... orcum e DEDICAT! .... Deci ,  eu as vrea ceva de genu free..... :)

Tocmai asta incercam sa-ti explic , nu cred ca poti obtine free acest lucru , totusi ia legatura cu un admininistrator dar nu cred ca va merge fara bani.

Posted (edited)

Stiu ca nu va merge fara bani , dar server-ul meu va face o reclama mare prin : MultiMotd , Automsg , SimpleAutoAnnouncer .... Si vor fii multi membri peste 1 saptama , sigurant :)

Si da , daca voi primi Donati Administatori CsBlackDevil le va primi :) 

Edited by ali_TM
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Eu o sa discut cu colegii mei si o sa vad ce parere au,dupa revin cu un raspuns ;)

Mersi KIT,   :D Sper sa acceptati... voi incerca sa ajut comunitatea :D

Si da , poti sa ma cauti pe yahoo ? :D sau orce retia de socializare? :D Yahoo : ali.hamudi@yahoo.com , Thx :) 

Edited by ali_TM
Posted

Dupa cum ti-am explicat si pe privat: Nu putem oferii servere spre administrare, ci doar daca cumperi. 

In cazul in care te vei hotari sa o faci, te rog sa ma contactezi la una din adresele de la profilul meu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.