sllaynn.V1P Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 (edited) Joc: GTA San Andreas Multiplayer Nume dorit: SAMP.CSBlackDevil.CoM Numar de sloturi: 50-100 (Rămâne de văzut) Clasa IP dorita: 0PING sau Krond Mod de joc: Role Play Contact proprietar, administrator: slaynn.4fun@yahoo.com --> Caut un Owner care sa ajute cu plata ! minim 20LEI ! --> Caut un Co-Owner care sa ajute cu plata ! minim 10LEI ! --> Caut un Co-Owner care sa ajute cu po[CENSORED]rea (10-15playeri) Deasemenea caut si alti admini cu grade mai mici care sa ajute cu po[CENSORED]rea SERVERULUI (3-5playeri). Sper sa va intereseze si astept raspunsul vostru atat pe forum cat si pe MESS ! Game-Modul este realizat de mine nu in intregime dar majoritatea ! Contine: -Factiuni - Police D. - FBI - National Guard - SMURD - Clanul Corleone - Hitman Agency - Guvernul - Clanul Capone - Clanul Grove - Clanul Duduianu - Clanul Dragonu - Remorcari Auto - News Reporter - Taxi Company - School Instructors --> Restu le veti descoperi pe SERVER cand va fi deschiderea officiala ! Edited November 17, 2013 by Loading
Cristea România Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Krond nu hosteaza SA:MP doar 0ping. Host-ul la 0ping 50 slot - 20 lei deci tu cauti un om sa plateasca tot host-ul . O sa ma gandesc si iti dau raspuns.
cipic Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 (edited) bai omule tu vrei sa deschizi sv dar vrei sa nu pui un 1 cent sa plateasca alti sv si tu sa stai bine mersi ? ami pare rau nu vei gasi asa ceva cica Owner 20 lei luna co_owner 10 lei luna co_owner 10 -15 lei pe luna an total 55 lei pe luna =))))))) ma mir cine o fi desteptu care so baga =)))))) Edited July 29, 2013 by Sethhh. warn +2 off-topic
sllaynn.V1P Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 Doamne , hostu la 50 sloturi din cateva vad eu este 50-100 , + ca s-ar putea sa cumpar exploit de 150EURO care sa faca serverul full ! numai comentati inainte daca nu stiti despre ce este vorba !
Ezequiel Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Te pot ajuta eu cu po[CENSORED]rea. Daca vrei lasa-mi un id de contact prin pm.
Sethhh. Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Topic Closed - Lipsa de interes. In cazul in care doresti sa cumperi serverul, contacteaza-ma.
Recommended Posts