Hoof <3 ConStanTa* Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Salut...Uitandu-ma pe forum am observat ca nu exista un tutorial de port forwarding la router.Foarte multi nu stiu sa faca acest lucru si m-am gandit totusi sa fac un tutorial (din poze din pacate) pentru a-i ajuta.. ATENTIE!! Acest tutorial este facut pe modelul meu de router..Fiecare difera Sa incepem: Pasul 1: Dam click pe Start si mergem in Control Panel Pasul 2: Dam click pe Network and Internet Connections iar apoi click pe Network Connections Pasul 3:Dam dublu click pe Local Area Connection,si mergem la suport Pasul 4:Aici avem IP Address,Subnet Mask si Default Gateway.Noua ne trebuie deocamdata Ip-ul de la Default Gateway Pasul 5:Deschidem browserul (in cazul meu opera),copiem ip-ul de la Default Gateway si apasam ENTER Pasul 6:Introducem datele de conectare la router si apasam ENTER Pasul 7:Dupa ce ne-am conectat la router,dam click pe FORWARDING Pasul 8:Mergem la Virtual Servers si apasam Add New Pasul 9:Dupa ce am dat click pe Add New vor aparea niste campuri care trebuiesc completate La service port vom baga porturile pe care vrem sa le deschidem La ip address vom baga ip-ul nostru de retea (mergem iar in control panel/network and internet connections/Network Connections/Local area connections la suport si copiem ip-ul de la ip address La protocol selectam UDP La status selectam Enabled Si dam save Pasul 10: Dupa ce terminam cu Virtual Servers mergem la DMZ si punem acolo ip-ul de retea (acelasi ca la virtual servers) , bifam Enabled si dam Save Acum avem facut PORT FORWARING la router...Sper sa va fie de folos acest tutorial Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotrul Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Tare am mai copiat cemi place ca habar ai avut man copiezi munca altuia ))))) imi place foarte tare.....Nu vreau cearta su ceva eu numa am zis:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoof <3 ConStanTa* Posted July 11, 2012 Author Share Posted July 11, 2012 Cum adica copiez munca altuia?? Aduti aminte ca singurul lucru care mi l-ai schimbat tu mie atunci a fost protocolul...aveam selectate amandoua protocoalele ...atat...altceva nu mi-ai facut...restul era facut de mine...asa ca nu ma intereseaza parerea ta:).....Daca tot comentezi puteai sa faci tu un tutorial:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
m!NNimaL. Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Foarte bine bravo era nevoie de un tutorial ca asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotrul Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Mai baiete nu vreau cearta si tot atata daca izti dau un alt ruter habar ai sa faci .....Si pana nu tiam facut eu no mers nimic....Deci Copiatorule...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts