Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Intrebare !

Stefanut ;x
 Share

Recommended Posts

Am si eu o intrebare pentru toti ceilalti playeri din comunitate si suna cam asa: Este careva interesat in a deschide un server prin intermediul comunitatii de la krond solutions ?

Serverul il vom face clasic sau Respawn . Daca sunt interesati as dori sa aiba toti peste 18 ani de oarece sa nu se produca erori si sa se destrame staff-ul incaz ca va fi si sa fim minim 5 Detinatori cu tot cu mine pentru a cumpara si dropuri sau boost-uri .

Astept Post Reply Cu un Email si cu un raspuns daca sunteti interesat sa deschidem un server . (Apropo poate uni va ganditi ca serverul merge cu apa ... Gresit merge cu bani si daca nu vrei sa dai bani te rog nu fa +1 ca ai deja prea multe posturi =]] !)

@ Rog sa fie ON Acest topic macar pana la sfarsitul acestei luni daca se poate .

poti veni si la mine fara sa platesti

decat sa ma ajuti n am timp deloc

poti cauta staff in continuare 

forum afiliat zion

Pana la sfarsitul lunii vreau sa vad daca am cu cine deschide server daca nu te voi contacta pe tine luna viitoare in caz ca va mai fii valabila propunerea. 

daca vrei te pot ajuta. add skype bunicab.bunicab

Nu am Skype daca vrei lasa o adresa de messenger .!

Intradevar suna interesant si eu as vrea sa deschid srv !!! add:aleks_crazyk1d

Team adaugat in lista .. discutam pe messenger !

Inca mai cautam detinatori care vor sa deschidem sv. UP !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links