Zaru Posted September 20, 2015 Share Posted September 20, 2015 Salut tuturor. Pentru a da boost la un server trebuie să fiu pe Abonament? Sau pot şi după cartelă reîncărcabilă ? Ştiu că pot şi după Paypal, dar momentan nu am card făcut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
What's UP Doc ? Posted September 20, 2015 Share Posted September 20, 2015 Salut,bineinteles ca poti da boost si cu ajutorul cartelei reincarcabile,trimiti mesaj cu un cod din cate stiu la firma de boost iar aceasta iti va baga playeri pe server,din cate stiu de un euro poti benificia de o ora de boost. Bafta !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusu-- Posted September 20, 2015 Share Posted September 20, 2015 Salut , dupa cum sti , poti cumpara boost de pe diferite site-uri prin diferite modalitati de plata. Plata prin sms se poate face si de pe abonament , dar si de pe o cartela reincarcabila atata timp cand ai disponibil creditul necesar achizitionarii boost-ului. Metoda de achizitionare a boost-ului prin sms este in principiu pe toate site-urile dar difera de la site la site. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts