Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Recommended Posts

Posted
  • Joc: CS 1.6 or CSGO maybe
  • Nume dorit (in cazul in care serverul va ramane in comunitatea noastra): classic - slobozia / zombie - zombie / furien - FURIENS
  • Numar de sloturi: 32 / csgo 40.
  • Mod de joc: classic , zombie , furien.
  • Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype): you know me / or pm.
  • Caut: Hosting lunar macar daca puteti plati ju[CENSORED]te , paypal / paysafe / sms / bancar . Platesc si eu ju[CENSORED]te.
  • Pot tine serverul full fara boost sau boti , am masterserver + binduri etc cu care am proprii playeri + vps , vnc inca un + pentru server daca aveti bani mai multi putem tine 2 servere si zm si furien sau clasic.
  • Fara posturi aiurea , cine e interesat PM , atentie caut persoane serioase daca aveti intre 50 lei - 100 ma cautati , daca nu aveti pt host nu va bagati , am tot ce imi trebuie decat jumate la host vreau sau chiar tot.

Regards , HUNTER

• I love it 5
Posted (edited)

Persoana neserioasa, nu RECOMAND.. daca urmariti prin sectiunea "OPEN SERVER" ve-ti vedea ca are o sumedenie de topicuri :)) "propriu master" tipic :))

Edited by d3v0uTT™
WARN +2 / OFF-TOPIC
  • I love it 3
Posted (edited)

Ma fratie :))) , spre deosebire de tine care ai boti pe server si dai tepe cu xred , eu am cu ce , nu stiu de ce te acopera seth si love atat , ai boti pe server cu time changer proxy etc , toate sv care le am avut am avut playeri curati / boost etc , ti am dat report la server daca tot nu il baneaza , pic direct pagina la gt si zbori.

Tu esti un nimic , profiti de altii , si dai tepe , daca observati pe server cand omorati un jucator tinta se blocheaza , si majoritatea au cod tipic xfake players.

Edited by d3v0uTT™
WARN +2 / OFF-TOPIC
  • I love it 1
  • 3 weeks later...
Posted

Datorita lipsei de interes, topicul tau este acum inchis.

Daca doresti redeschiderea topicului te astept cu un PM.

TC.

Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links