Jump to content

Recommended Posts

Posted

Joc: Counter-Strike 1.6
Nume dorit (in cazul in care serverul va ramane in comunitatea noastra): Timisoara.CsBlackDevil.Com
Numar de sloturi: 28/32
Mod de joc: Clasic. 
Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype): Y!M - Petre_Mada27@Yahoo.Com , Telekom - 0761716146 [ nu raspund la ascuns ] 

Am nevoie de :

• 2 Fondatori alaturi de mine care sa ma ajute sa platesc hostul !
  • Pluginuri no-lag , foarte bune !
  • Scripter AMXX , voi oferi Owner !
  • Eu ma voi ocupa de boost , cand voi avea dar caut si oameni care pot dona !
Posted (edited)

Vorbea crazy teparu' :)) , ai avut noroc cu seth si love ca mai esti aici , un taran infect cand o sa dau de el in Craiova o sa fie grav .

Eu mi-am tinut serverele cu bani cinstiti , nu cu tepe amarate ;)

Edited by dev™
Warn +5 / Utilizarea unui limbaj abuziv!
Posted

Salutare ,daca vrei sa te ajut in configurarea serverului cand este on cautama pe Y!M : kkillo96 te ajut pentru ca esti in csblackdevil si tre sa ne ajutam intre noi sper sa iti gasesti oameni sa il deschideti . P.S : nu vreau grad pe server !!

Posted

Daca faci Server PGL..O sa te ajut cu Addons Clasic ce lam avut eu ....Daca Vrei iti fac o proba cu Addonsu...Stie Seth si Love ce Addonsuri am eu...

• I love it 2
Posted

avuse-i server pe aiurea, și te-ai descurcat cat se poate de [CENSORED]. ai fost si banat, pe tentativa de inselaciune.
Nu cred ca se v-a gasi cineva sa lucreze cu tine, nu esti persoana care lucreaza in echipa. ea-l ca pe un up, dar mai mentionez inca o data, tu nu esti capabil de asa ceva. 
baftă

• I love it 1
Posted (edited)

Daca faci Server PGL..O sa te ajut cu Addons Clasic ce lam avut eu ....Daca Vrei iti fac o proba cu Addonsu...Stie Seth si Love ce Addonsuri am eu...

Recomand !

Edited by dev™
Warn +2 / Off-topic
Posted

Recomand!

ON:Te pot ajuta ca scripter si la configurare,asta inseamna ca la orice ora din zi si din noapte daca se intampla ceva cu serverul,ma suni si eu intru si rezolv.

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.