Jump to content

Recommended Posts

Posted

Joc : cs 1.6

Nume dorit : free / zombie

Numar de sloturi : 32

Mod de joc : Clasic / Zombie

Caut : Fondatori care sa doneze 8-10 euro pentru boost lunar  , Owmeri care sa doneze si ei 5 euro sau cat dispun ei. Admini de calitate..

Bani pentru server ii am , dar am nevoie de acele donati pentru boostul lunar. La owmer/fondator ofer ftp + grad forum

Owner - subuser (ftp acces) + moderator forum

Fondator - acces full (ftp acces) + moderator forum

Admini de calitate care pot dona 1-2 euro.

Dupa prima donatie de 10 euro v-a fi deschis acest server , orice donatie facuta se rasplateste dupa fapt.

• I love it 6
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

din 2014 te tot chinui sa il deschizi ma.. :))) de vre'o 2 sapt.. ce dracu'

Si tu de chinui sa iei warn , dar ai reusit :D

Edited by rusu-- @ ZM
Warn +2 / Post Hunt
Posted

Mai bine Zombie decat Clasic ! 

Il voi face zombie doar sa vad pe cineva care ma ajuta , singur e foarte greu si in plus ca am nevoie de un om de incredere , normal!

Put it zombie 6.2 and i can help with boost and donation ;)

to talk more contact me skype xyleme.men 

If it will make zombie will contact you!

Posted

@HunteR da-mi o adresa de a ta sa te contactez , sau da-mi tu add vrajagheorghe pe mess sau Skype ovi_cs16.

Owner + FTP + Manager Forum - 8 euro

Founder + FTP + Manager Forum - 12 euro .

Posted

Fratilor eu nu ma joc cu voi , dar vad ca voi o faceti , daca aduci membri sau donati un euro credeti ca veti primi tot ce vreti si ca eu voi deschide serverul bazandu-ma ca va fi bine? Eu vreau sa intelegeti o treaba , ca serverul meu sa fie recunoscut numai sa imi zica numele si sa se gandeasca la serverul meu , deci nu e de joaca cu asta. Caut un om calumea care sa fie langa server la bine si greu cu bani si fara bani si sa ma ajute când n-am eu! Atat cet seriozitate , bani pentru a ma ajuta si chef de munca sa nu faca la misto!

Daca se regaseste unu dintre voi printre ce am spus eu mai sus poate sa ma caute. Sper ca m-am facut inteles nu vreau lucru facut de mantuiala , daca nu gasesc omul , nu-l mai deschid.

Posted (edited)

Fratilor eu nu ma joc cu voi , dar vad ca voi o faceti , daca aduci membri sau donati un euro credeti ca veti primi tot ce vreti si ca eu voi deschide serverul bazandu-ma ca va fi bine? Eu vreau sa intelegeti o treaba , ca serverul meu sa fie recunoscut numai sa imi zica numele si sa se gandeasca la serverul meu , deci nu e de joaca cu asta. Caut un om calumea care sa fie langa server la bine si greu cu bani si fara bani si sa ma ajute când n-am eu! Atat cer seriozitate , bani pentru a ma ajuta si chef de munca sa nu faca la misto!

Daca se regaseste unu dintre voi printre ce am spus eu mai sus poate sa ma caute. Sper ca m-am facut inteles nu vreau lucru facut de mantuiala , daca nu gasesc omul , nu-l mai deschid.

Edited by Ana-HeeK
Posted (edited)

Fratilor eu nu ma joc cu voi , dar vad ca voi o faceti , daca aduci membri sau donati un euro credeti ca veti primi tot ce vreti si ca eu voi deschide serverul bazandu-ma ca va fi bine? Eu vreau sa intelegeti o treaba , ca serverul meu sa fie recunoscut numai sa imi zica numele si sa se gandeasca la serverul meu , deci nu e de joaca cu asta. Caut un om calumea care sa fie langa server la bine si greu cu bani si fara bani si sa ma ajute când n-am eu! Atat cer seriozitate , bani pentru a ma ajuta si chef de munca sa nu faca la misto!

deschid.

if yes of gool admin Ok, first of all i want to thanks to all for your great work

Now i understand That some of you vote with friend in order to win, but owners have the last word.

Manager CS 1.6

Edited by Ana-HeeK
Warn +2 / x2 post
Posted

Alcooliks...cred ca te pot ajuta...da add la csbdfenomen@yahoo.com

Vreau sa discutam in legatura cu serverul care vrei sa-l deschizi !

Multumesc !

Posted (edited)

Enk , te-am tot asteptat pe mess , nimic. Lasa , daca 1 minut / 2 nu poti intra pe mess sa discutam cum ma pot baza pe tine ca vei face treaba?

Lasa nu mai deschid nimic , nu am cu cine.

Edited by Alcooliks ;x™
  • I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.