pgdn*VoLk Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 ¤ Nume în joc: pgdn*VoLk¤ Vârsta: 15 ani¤ Nume: Marcel¤ Oraș: Singerei¤ Județ:Balti ¤ Țară: Moldova¤ Jocuri preferate: Counter Strike 1.6 , Dota 2, GTA V , Counter Strike GO . ¤ O scurtă descriere despre tine: Ma numesc Marcel am 15 ani sunt sin SIngerei imi place cel mai tare sa ma joc Counter Strike 1.6 si sa schimb telefoane :D:D¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: Eu sunt admin pe serverul Lupta.CsBlackDevil.com , si deci miam facut si eu account .¤ Server preferat (server doar din comunitate!): Lupta.CsBlackDevil.com¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): NU pot sa postez 1
✔Limon Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Bun venit!Hai bre la noi judet sunt 2 raioane diferite Balti si Singerei!
RiZwAn;x Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 (edited) Bine ai venit! Edited August 22, 2014 by Carelexx Razwan
TraXTeN. Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 we judetule la noi ii Singerei / Singerei .. nu e ca la Romania .. (Singerei e Raion(Judet) dar si ORAS) of of Welcome !
Recommended Posts