Xpert™ Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Bună ziua, CsBlackDevil. Am și eu curiozitatea de a ști..Unde se află Personalizare Profil? În cadrul User Cp, a doua opțiune, după Profile Settings ar fi trebuit să fie Profile Customization/ Personalizare Profile, de unde puteam adăuga un background. Eu unul..Nu văd această opțiune. M-ați putea lămuri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENZO. Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Membrii cu un grad mai mare decat Members au acces la aceasta functie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Salutare ! Dupa cum a spus si colegul meu, KENZO!, accesul la aceasta functie este detinut in moment de membrii tuturor grupurilor, cu exceptia Membrilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert™ Posted June 9, 2014 Author Share Posted June 9, 2014 Hmm, păi vă mulțumesc pentru explicații. Cum problema-mi a fost rezolvată, vă rog să blocați acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts