D. Argon Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) Joc : Counter-Strike 1.6 Nume dorit : Left.CsBlackDevil.Com Numar de sloturi : 32 / 22 vedem cum se strâng banii. Mod de joc : Classic Contact proprietar, administrator : Y!M - okkyyy_argon Caut : Caut încă 2 deţinători şi 3 owneri + admini pentru server. Model cerere deţinător : Nick : Nume Real : Ce sumă poţi dona ? : În ce reţea poţi dona ? (de perferat Vodafone - Cosmote) : Y!M : Vârstă : Te poţi ocupa de server ? nu îl vei lăsa baltă ? : Eşti pregătit să faci ceva serios ? : Model cerere owner : Nick : Nume Real : Y!M : Vârstă : Ce sumă poţi dona ? : Eşti pregătit să faci ceva serios ? : Model cerere admin : Nick : Nume Real : Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : Cât timp vei sta online pe server ? : În ce interval de ore poţi admina pe server ? : Câţi ani ai ? : Primele 4 cifre din cnp : De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : Experienţă CS : Experienţă AMXX : Preţuri : Deţinător - 7euro OwneR - 5 euro Admini - 2 euro (doar dacă poţi) Ofer : Deţinător : Acces ftp + Manager CS 1.6 OwneR : Acces user.ini + Manager CS 1.6 Admini : Ofer grade de la Moderator în sus pentru cei care donează. Gradele vor fi aşa : Deţinător OwneR Co-OwneR Veteran V.I.P Mareşal Super-Moderator Moderator Helper Admini în probe Slot Dacă nu doriţi să faceţi ceva professional şi nu vreţi să donaţi vă rog să nu faceţi cerere de owner deţinător ! Nu accept motive nu am banii acum sau dau mai târziu. Mulţumesc de înţelegere ! Edited May 18, 2014 by D. Argon 1
C3LL Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) Nick : C3LL Nume Real : Mitroi IonutPoţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : nu este obligatoriu Cât timp vei sta online pe server ? : Daca voi fi acceptat .. :-? pai in jur de 5-6 ore .. ( posibil nu voi fi non-stop am si alte probleme nu doar cs ma intelegeti )În ce interval de ore poţi admina pe server ? : all day , oricand Câţi ani ai ? : 15Primele 3 cifre din cnp : 199 De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : am foarte multa experientaExperienţă CS : 5 aniExperienţă AMXX : 3 ani + Edited May 18, 2014 by C3LL
D. Argon Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 Nick : C3LL Nume Real : Mitroi Ionut Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : nu este obligatoriu Cât timp vei sta online pe server ? : Daca voi fi acceptat .. :-? pai in jur de 5-6 ore .. ( posibil nu voi fi non-stop am si alte probleme nu doar cs ma intelegeti ) În ce interval de ore poţi admina pe server ? : all day , oricand Câţi ani ai ? : 15 Primele 3 cifre din cnp : 199 De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : am foarte multa experienta Experienţă CS : 5 ani Experienţă AMXX : 3 ani + Acceptat, te rog să adaugi id-ul okkyyy_argon pentru a ţine legătura ! 1
andrei800 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) Nick :Baw# Nume Real :andreiPoţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) :da dar mai incoloCât timp vei sta online pe server ? :cam tot timpuÎn ce interval de ore poţi admina pe server ? :cam tot timpu Câţi ani ai ? :18Primele 3 cifre din cnp :199 De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? :nush,vreau sa adminezExperienţă CS :6 aniExperienţă AMXX :6 ani (Cand am inceput sa joc cs am luat admin pe un sv , si am vazut ca ma pricep) p/s nu mere mesu, pm Edited May 18, 2014 by andrei800
D. Argon Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 Nick :Baw# Nume Real :andrei Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) :da dar mai incolo Cât timp vei sta online pe server ? :cam tot timpu În ce interval de ore poţi admina pe server ? :cam tot timpu Câţi ani ai ? :18 Primele 3 cifre din cnp :199 De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? :nush,vreau sa adminez Experienţă CS :6 ani Experienţă AMXX :6 ani (Cand am inceput sa joc cs am luat admin pe un sv , si am vazut ca ma pricep) p/s nu mere mesu, pm Respins, ai minţit cu vârsta ai zis că ai 18ani şi cnp-ul tău este 199 şi lui C3LL aşa ia fost cnp-ul şi el are 15ani + că nu prea cred că eşti atât de experimentat.
Veneandre Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) Nick :-UCS-Six Nume Real :andreiPoţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) :da mai incoloCât timp vei sta online pe server ? :depindeÎn ce interval de ore poţi admina pe server ?:aproape tot timpu Câţi ani ai ? :15Primele 3 cifre din cnp :199 De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? :Vreau sa adminez:)Experienţă CS :5 aniExperienţă AMXX :4 ani Edited May 18, 2014 by Veneandre
D. Argon Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 Nick :-UCS-Six Nume Real :andrei Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) :da mai incolo Cât timp vei sta online pe server ? :depinde În ce interval de ore poţi admina pe server ?:aproape tot timpu Câţi ani ai ? :15 Primele 3 cifre din cnp :199 De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? :Vreau sa adminez:) Experienţă CS :5 ani Experienţă AMXX :4 ani Respins, eşti andrei800 pe cine crezi că păcăleşti ? nu ţea mers vârsta cu 18ani acum vi şi spui că ai 15ani şi pui cnp-ul lui C3LL jalnic, lasă de acum în colo se vor cere primele 4 cifre din cnp !
D. Argon Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 Nick : jeT. Nume Real : Robert Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : pe parcurs da populez servarul Cât timp vei sta online pe server ? : 10h În ce interval de ore poţi admina pe server ? :7-17 Câţi ani ai ? : 17 Primele 4 cifre din cnp :PM De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : pentu ca ma pricep Experienţă CS : 6 ani Experienţă AMXX 4 ani Man doresc VIP voi aduce multi playeri tin redirecte si pe parcurs poate donez! Ok, acceptat V.I.P add : okkyyy_argon
KinkyNesquiK Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Nick : KinkyNesquiK Nume Real : RaduPoţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : DaCât timp vei sta online pe server ? : 2-4 ore pe ziÎn ce interval de ore poţi admina pe server ? : dimineata si seara Câţi ani ai ? : 20Primele 4 cifre din cnp : pm De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : ExperientaExperienţă CS : 9 aniExperienţă AMXX : 7 ani
D. Argon Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 Nick : KinkyNesquiK Nume Real : Radu Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : Da Cât timp vei sta online pe server ? : 2-4 ore pe zi În ce interval de ore poţi admina pe server ? : dimineata si seara Câţi ani ai ? : 20 Primele 4 cifre din cnp : pm De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : Experienta Experienţă CS : 9 ani Experienţă AMXX : 7 ani Acceptat ne auzim pe mess, ID : okkyyy_argon
@_@ DaRk- Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Nick : @_@ DaRk- Nume Real : DenisPoţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : nuCât timp vei sta online pe server ? : 3-6 ore pe ziÎn ce interval de ore poţi admina pe server ? : dimineata si seara Câţi ani ai ? : 17Primele 4 cifre din cnp : pm De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : ExperientaExperienţă CS : 5 aniExperienţă AMXX : 3 aniDar eu nu am mes am skype :alkatraz.alkatraz3
D. Argon Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 Nick : @_@ DaRk- Nume Real : Denis Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : nu Cât timp vei sta online pe server ? : 3-6 ore pe zi În ce interval de ore poţi admina pe server ? : dimineata si seara Câţi ani ai ? : 17 Primele 4 cifre din cnp : pm De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : Experienta Experienţă CS : 5 ani Experienţă AMXX : 3 ani Dar eu nu am mes am skype :alkatraz.alkatraz3 Acceptat, vă rog ceilaţi care aţi făcut cerere şi aţi fost acceptaţi să îmi daţi add : okkyyy_argon !
Recommended Posts